Zwangerschapsupdate 2.3; week 19 tm 23


Jee, ik ben al over de helft! Het gaat zo snel en ik geniet er enorm van! Vandaag klets ik je bij over week 19 t/m 23 waarin we nog op vakantie waren, maar ook gingen klussen aan de babykamer…


Week 19
De week dat we vooral in Turkije zaten, lekker vakantie aan het vieren. Ik heb wel wat in de zon gelegen, maar niet teveel, want ik vond het toch niet zo’n prettig idee.
We hebben voornamelijk heel veel gespeeld en gezwommen in het zwembad. Ik ben 1x van de glijbaan afgegaan, maar die vond ik zo snel gaan dat ik toch ook besloten heb deze niet nog een keer te pakken.. Noem me overbezorgd, maar toch liever zo dan de grens opzoeken.
We hebben echt genoten van elkaar en ik vond het ook speciaal en bijzonder dat ik kon rondparaderen in bikini met bolle buik;).
Ook was ik in week 19 jarig en werd ik 29 jaar.
Week 20
We kwamen terug van vakantie en een dag later hadden we de 20-weken echo gepland staan. Ik had heel veel zin om weer naar haar te kunnen kijken, maar het is toch ook altijd weer een beetje spannend.
Uiteindelijk hebben we zo’n uur binnen gezeten en hebben we toch zeker 45 minuten naar haar kunnen kijken. Ze is helemaal ‘goedgekeurd’ en door de check heen, ook is het nog steeds een meisje, hihi.
Tijdens de echo bewoog ze enorm veel, wat ik ook wel kon voelen. De bewegingen worden steeds krachtiger en dus nog beter te voelen. Zo leuk!
Ook zijn we in het weekend naar de IKEA gegaan om alvast te kijken naar een kastje etc. De kledingkast die eigenlik bij de babykamer hoort, is zo groot (en beetje lomp), dat we besloten hebben deze op Kyra haar kamer te laten staan. In de babykamer zit een ‘nis’ en daarin kunnen we mooi een kleinere kast plaatsen. Ik heb al redelijk een beeld van hoe het zou moeten worden…
Week 21
Bleh, vakantie weer voorbij. Deze week moest ik behoorlijk wat daagjes werken en het was ook druk, omdat ik natuurlijk op vakantie ben geweest.
Maar wel hoogtepuntjes deze week, want zowel Justin als Kyra hebben de baby voelen trappelen. Kyra vroeg meteen: “oeh, wat was dat?”. Toen ik uitlegde dat de baby tegen haar handje aan trapte, ging ze meteen m’n buik knuffelen. Zo leuk!
Week 22
Ging eigenlijk zo aan me voorbij. Ik had lekker aantal daagjes vrij maar ook een taartbestelling waar ik druk mee aan de slag ging. Gelukkig past m’n schort nog steeds om mijn buikje heen;).
Ik voel de baby goed en dat vind ik mega prettig en gezellig.
Week 23
Ik mocht weer naar de verloskundige voor een ‘babycheck’ en het zag er allemaal goed uit. Hartslagje klopte mooi en ze gaf ook aan dat ze erg veel bewegingen kon horen, positief!
Binnenkort moet ik een afspraak maken bij de dokter voor de inenting van de Kinkhoest.
We zijn deze week ook begonnen aan de babykamer. We hebben een mooie oud roze kleur uitgekozen en deze tint in een driehoek in haar kamertje geverfd. Ook het kastje, de commode zijn gevuld en het bedje al opgemaakt. Eigenlijk alleen de laatste dingetjes moeten nog gebeuren. Ik ben nu al verliefd op het kamertje!

Dat was het weer voor de afgelopen weken! Blijft toch leuk (ook voor mezelf) om een soort verslag ervan bij te houden. Zwanger zijn is en blijft zo bijzonder.

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.