Mijn jaar in vogelvlucht (TAG)

Bij Sanne kwam ik deze tag tegen en het leek me wel leuk om deze ook in te vullen! Lees je mee over mijn jaar 2017?

Ik kijk met een trots gevoel terug op..
Het geven van borstvoeding! Ik heb ruim 10 maanden nog borstvoeding in 2017 gegeven, en daar ben ik best wel een beetje trots op. Nooit gedacht dat ik 16 maanden lang Kyra mocht voeden met de beste voeding die er is. Het heeft een hoop van me gevraagd, maar het is wel gelukt en ik kijk er met veel liefde en trots naar terug.

De verhuizing. Ik voel me ontzettend gezegend en trots dat we ‘een stapje verder’ konden. Van een starterswoning zijn we naar een twee-kapper verhuist en daar ben ik ook echt wel trots op. Dat hebben we toch maar mooi voor elkaar gekregen zo samen!

De ontwikkelingen van Kyra. Dit is toch wel echt zo bijzonder aan het ouderschap. Ik krijg al snel een warm/trots gevoel van binnen bij het zien van mijn eigen dochtertje. Maar ook die ontwikkelingen die ze allemaal doormaakt, dat is toch helemaal fantastisch! Van een baby hebben we een mega vrolijke en slimme dreumes gekregen die zich zo ontzettend snel ontwikkelt – hoe trots kan je zijn?

Ik denk met een lach terug aan..
Eigenlijk alle ‘eerste dingen’ met haar. Haar eerste hapje, de eerste keer (baby)zwemmen, de eerste keer naar de Efteling, de eerste keer naar de speeltuin, de eerste keer stappen aan de hand, de eerste keer ‘los’ lopen. Alle mijlpalen kan ik wel opnoemen hier, maar eigenlijk denk ik gewoon overal met een lach aan terug. Het was een fantastisch jaar samen!


De Efteling – ik had ‘m hierboven al even genoemd. Maar dit was echt een weekend om niet meer te vergeten. Wat hebben wij een hoop lol samen gehad als gezin.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..
Nou eigenlijk vind ik alles wat ik hierboven heb benoemd ook al hoogtepunten van afgelopen jaar. Moeder mogen zijn van Kyra en al haar ontwikkelingen zijn een en al hoogtepunten…!

Haar eerste verjaardag – zo bijzonder hoe snel zo’n eerste jaar is verlopen; hoe snel de ontwikkelingen gaan en hoe snel zo’n meisje groot kan worden! Daarbij was het gewoon een hele fijne verjaardag. Alle vrienden en familie bij elkaar, lekker weer en mijn meisje die ontzettend is verwend en vrolijk rond kroop in de tuin.


Onze zomervakantie – die was echt in een woord perfect te noemen. Super mooie locatie, super mooi weer, veel qualitytime samen als gezin, maar ook als partners.


De persoon die ik het meest dankbaar ben is..
Natuurlijk mijn vriend die er gewoon echt altijd voor mij is, mijn grote liefde en mijn steun en toeverlaat. Maar natuurlijk ook mijn moeder die ook altijd voor mij klaar staat.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar..
De scheiding tussen mijn moeder en liefpa.

Andere dingen van 2017 die me zijn bijgebleven zijn..
Ik vind het ontzettend tof dat ik Iris heb leren kennen via Instagram. Wij zijn goede vriendinnen geworden door dit platform en dat had ik nooit gedacht.

Voor 2018 hoop ik..
Dat wij met z’n allen gelukkig en gezond blijven, mogen blijven genieten van alle kleine en grote ontwikkelingen van Kyra. Dat we van ons nieuwe huis nog meer een thuis kunnen maken.
Dat mijn moeder (en liefpa) weer gelukkig kunnen zijn, maar dan zonder elkaar.

Wat zijn jouw wensen voor 2018?

Liefs,

Leonie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.