Mamakraamt: Ik ben zwanger!

Terug van wat stilte op Mamakraamt en meteen met leuk nieuws!
Met trots mag ik jullie dan eindelijk vertellen dat ik zwanger ben! Het heeft uiteindelijk niet zo lang geduurd, in ronde 4 was het al raak. Op dinsdag 2 december deed ik de test, gewoon omdat ik niet langer kon wachten en het wilde weten en jahoor, 2 streepjes. Hoe ik die dag heb beleefd en wat ik allemaal heb gedaan, kunnen jullie binnenkort lezen in een ander blogpostje. Voor nu wil ik gewoon jullie eindelijk dit goede nieuws vertellen!

Zwanger

Zwanger. Jeetje. Het is nog steeds ontzettend onwerkelijk allemaal, elke dag komt het besef steeds wat meer dat wij papa en mama gaan worden. Gelukkig hebben we nog genoeg tijd om aan het idee te wennen, gezien we 3 augustus uitgerekend zijn.
Ik neem jullie graag mee in alles wat ik heb mee gemaakt en mee ga maken tijdens deze zwangerschap.

Mamakraamt.nl wordt nu verandert van  ‘Mommyblog-in-wording’ naar een een echte ‘Mommyblog’. Super leuk vind ik dat en heb ook onwijs zin om alle artikeltjes te gaan tikken rondom het zwanger zijn, de babykamer, shoplogjes en dergelijke.

Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve support hier op mamakraamt.nl!

Wat vinden jullie van onze aankondigingsfoto?

Liefs,

Leonie

Edit: Super bedankt voor jullie felicitaties! Dat vind ik echt heel erg lief!

18 thoughts on “Mamakraamt: Ik ben zwanger!

    1. Ahh, dankjewel! Ik wil mezelf snel bekend maken, maar pas nadat iedereen op de hoogte is van mijn zwangerschap (familie en werk)… Dus binnenkort…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.