Mamashowt: Shoplog Babystuff #2 (Video)

Shoplog Babystuff
De komst van onze dochter komt steeds dichterbij en dat betekent dat we de afgelopen weken nog de laatste spulletjes hebben aangeschaft. Vandaag toon ik jullie, in een video, wat we hebben gekocht. Benieuwd naar deze shoplog? Klik dan verder!


Ik denk dat we nu alles in huis hebben wat nodig is! Of zijn er nog must-haves die we zijn vergeten? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,

Leonie

PS: Mocht je graag meer video’s willen zien, abonneer je dan vooral op mijn YouTube kanaal!

5 thoughts on “Mamashowt: Shoplog Babystuff #2 (Video)

  1. Ziet er leuk en compleet uit. Die stof van Ukke geluk is altijd erg mooi. En idd Hydrofiele doeken heb je nooit genoeg!! Wij hebben er totaal 24 denk ik. Ik heb er in mijn eerste week naar de bevalling nog heel veel bij moeten halen (althans, mijn vriend), omdat ik dacht dat we er aan 12 wel genoeg zouden hebben. Nou niet dus. Nu komen we wel mooi uit.Die van Jollein zijn ook erg mooi. Ik heb precies dezelfde, maar dan in het blauw. Die zijn zo schattig.Spannend hoe het allemaal ineens dichterbij komt. Geniet nog even van de laatste loodjes.
    Leonie van Mil onlangs geplaatst…Spannend weekjeMy Profile

    1. Ik denk dat wij ook zeker wel aan de 25 hydrofiele doeken komen, haha. Maar zo te horen en lezen is dat dus wel echt super handig.
      Dankjewel; dat genieten zit wel goed!:)

  2. Ik ben zo’n iemand die al vanaf het begin meeleest maar nooit eens reageert. Een heel leuk filmpje en ik volg altijd met plezier je posts! Succes met de laatste loodjes!

  3. Wat een leuke spulletjes hebben jullie weer gekocht. De artikelen van wafelstof zijn ook zo mooi! En inderdaad met badcape’jes zitten echt heel veel kwaliteitsverschillen, daar zijn wij ook achter gekomen. Aangezien ik hopelijk in november mag bevallen, betalen wij ook liever iets meer voor wat dikkere. Succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.