Mamashowt: Shoplog – Babystuff (Video)

Shoplog

 

Afgelopen 2 weken kocht ik het een en ander voor mezelf en voor onze dochter en het leek me wel leuk om dit aan jullie te laten zien in deze shoplog! Ik besloot weer op de babykamer te filmen, die nu zo goed als af is. Jullie krijgen dus ook een kleine sneak peek te zien vandaag! Ben je benieuwd naar wat ik gekocht heb, klik op Play!

De leuke spulletjes in wafelstof kan je in deze webshop verkrijgen, mocht je benieuwd zijn!

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Liefs,

Leonie

PS: Mocht je graag meer video’s willen zien, abonneer je dan vooral op mijn YouTube kanaal!

4 thoughts on “Mamashowt: Shoplog – Babystuff (Video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.