Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #1

Heleboel (aanstaande) moeders zullen begrijpen dat het shoppen of alleen al het kijken naar babyspullen enorm leuk is. Dit is dan ook wat ik de laatste tijd enorm graag doe. Ik maak voor mezelf al een soort uitzetlijst van spullen die ik (en mijn vriend) graag zou willen hebben voor onze Uk.

Inmiddels zit ik in het tweede trimester en weet ik wat het geslacht van onze Ukkie is! En dat betekent dat ik weer wat meer energie heb en nog veel meer drang heb om te gaan surfen/zoeken naar leuke babyspullen. De babykamer is een projectje op zich, maar zodra de klusjes zijn gedaan, mag van mij de babykamer al gauw bezorgd worden. Dan kan ik namelijk beginnen met inrichten en dergelijke!

Vandaag laat ik jullie een aantal spullen zien die ik graag zou willen aanschaffen (dat betekent niet dat we ook daadwerkelijk alles gaan kopen wat ik wens te hebben natuurlijk)! De wishlist zou steeds verder uitgebreid worden, denk ik, dus die zullen jullie vaker voorbij zien komen op Mamakraamt!
Alle spullen die ik laat zien bevatten netjes een link. Dit artikel is overigens niet gesponsord.

 

Wishlist

Ik begin met deze onwijs leuke/toffe/multifunctionele stoel! Dit is de Stokke Steps Stoel. In menig blogland is de oudere versie van deze stoel enorm populair (vooral zodra de kindjes kunnen zitten). Nu komt Stokke met een nieuw exemplaar die helemaal bij onze stijl past. Hij is mooi strak en modern en gewoon super leuk om aan je eettafel te zetten!
Wij zijn van plan de stoel te kopen met de ‘newbornset’, de set op de eerste foto. Dit is namelijk en een losse wipstoel (ook zo leuk!), maar je kan deze ook op de stoel bevestigen zodat Uk vanaf de geboorte al aan tafel, en dus dicht bij papa en mama, kan zitten.
Zodra Ukkie in de buurt komt van de leeftijd van 6 maanden, willen we ook graag de vervolgstap kopen!
Van veel mensen horen we ook dat zon ‘Triptrapstoel’ nog jaren lang gebruikt wordt en ideaal blijft om in huis te hebben staan. Hij is prijzig, maar toch denk ik dat we er veel plezier van zullen hebben:).

Dan komen nu wat spullen die ik enorm graag in de babykamer zou willen plaatsen. De babykamer is nog lang niet af (sterker nog; we moeten nog beginnen), maar ik heb qua meubeltjes en ascesoires al wel een idee hoe het eruit moet komen zien!

SchommelstoelHet is nog maar de vraag of deze past in het kamertje, maar als er ruimte voor is, zou ik enorm graag deze stoel willen plaatsen (die overigens ook overal te spotten is op Pinterest)! Ik ben van plan om borstvoeding te gaan geven en het lijkt me daarom heerlijk om een stoel te hebben op de babykamer. Deze is weer volledig in onze stijl en kan schommelen! Ik zie mezelf al helemaal zitten met mijn kleintje in mijn armen. Een lekker kussentje of dekentje erin en we kunnen heerlijk samen wiegen.

Haken is helemaal hip! Zo kocht mijn moeder voor mij een haakpakket om wat te haken voor op de babykamer. We hebben afgesproken dat we allebei een ding haken; zij een super leuke knuffel en ik een toffe ‘hangzak’ (haha) om spullen in op te bergen.
Hangzak
Is ‘ie niet leuk voor naast de commode o.i.d.? We hebben gekozen voor de kleur grijs, omdat we nog niet wisten welke kleur het kamertje werd en grijs eigenlijk overal leuk bij past. Het haakpakket komt van het merk Hoooked. Hierin zit een haaknaald, de garen en de beschrijving. Het enige nadeel: ik kan (nog) niet haken. Mijn moeder heeft al wel een stuk voorgedaan, maar ik ben een beetje een perfectionist dat ik bang ben dat ik iets fout doe en dan het verpest… Ik wil graag nog een keer uitleg en dan wil ik deze graag afmaken!

Als laatste (anders wordt het artikel wel erg lang) wil ik jullie deze sfeerverlichting nog tonen. Misschien verander ik nog van mening en wil ik toch graag zo’n leuke Nijntjelamp of iets anders… Maar deze lampenslinger, die je ook op verschillende site’s zelf kan samenstellen qua kleuren, lijkt me onwijs leuk om aan zo’n leuk laddertje te hangen, samen met een kledingstukje of iets dergelijks.
Lichtslinger

Deze kleuren vind ik nou niet de meest leuke en zou dan ook zeker eerder kiezen om zelf een slinger te maken. Dat kan overigens op deze site, mocht je benieuwd zijn. Witte en grijze cottonballs  met roze of blauwe er tussen… Dat lijkt me wel echt een sfeermaker en eyecatcher in de babykamer.

Dat was deel 1 van mijn wishlist. Ik ben benieuwd hoe lang ik me kan inhouden met spullen aanschaffen…

Had jij ook een wishlist opgesteld? En waar ben je nog steeds ontzettend blij mee?

Liefs,

Leonie

9 thoughts on “Mamashowt: Baby(kamer) Wishlist #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.