Zara shoplog(je)

Zara shoplog(je)
Nog eventjes en dan puilt Kyra’s kledingkast uit; die babykleding is gewoon te leuk om te laten liggen. Kyra had een winterjasje nodig en ik gooide per ongeluk nog wat andere dingen in mijn virtuele winkelmandje…

Winterjas
Het heeft heel lang geduurd voordat we besloten een winterjas voor Kyra te kopen. Vaak zijn ze zo truttig of niet warm genoeg. Ook wilde ik eigenlijk liever een winterjas zonder capuchon, maar deze is bijna niet te vinden in onze smaak. Dus toen kwamen we toch uit op deze parka in het grijs. Hij is gevoerd met een hele zachte warme stof en ik vind ‘m wel stoer! Echter is ie denk ik nog ietsjes te groot… Maar zo heel koud is het nu ook nog niet.

Zara shoplog
Parka – 27,95

Broekjes
Ik ben gek op babybroekjes! Kyra heeft er dan ook een he-le-boel in haar kast liggen. Vooral broekjes met print vind ik geweldig, alleen vind ik die soms wat lastig te combineren. Er zijn weinig effen shirts en print op print vind ik vaak weer iets te druk. Maar goed. Het weerhoud me niet om ze toch te blijven aanschaffen, ik vind er wel wat op!

img_0453
img_0452
img_0451
Beestjes broekje – 7,95
Effen broekje – 5,95
Pinguïn broekje – 7,95

Pinguïn
Ik ben gek op pinguïns, ik vind ze gewoon grappig om te zien. Toen ik dit shirtje zag voor dat bedrag, kon ik ‘m ook niet laten liggen…

img_0450
Pinguin shirtje – 5,95

Dat waren de aankoopjes bij de Zara. Ik ben helemaal blij dat Kyra nu een beetje uit de newbornkleding is (aan de ene kant ook niet zo leuk, want de tijd gaat zo snel!), want die kleding is mij vaak te zoetsappig. Nu is er toch weer net wat meer keuze!

Liefs,

Leonie

9 thoughts on “Zara shoplog(je)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.