De Baby Tag


Ik vond het weer eens tijd om wat vragen in te vullen. Vandaag een blog met een en al vragen over onze lieve Kyra. Lees je mee?

 1. Naam mama – Leonie
 2. Naam van jouw kindje – Kyra
 3. Geboortedatum van Kyra – 2 augustus 2016
 4. Lengte en gewicht van Kyra bij de geboorte en nu – Kyra was bij de geboorte 51 cm woog 3244 gram. Nu is zij 71cm en weegt ze 7,5 kg!
 5. Welke maat luier had Kyra bij de geboorte en welke maat luier maat heeft ze nu – We hebben maatje 1 luiers gebruikt bij de geboorte. Nu gebruikt ze nog maatje 3, maar maatje 4 past ze ook al wel.
 6. Welk merk speentje heeft ze – Kyra heeft nooit een speentje gebruikt
 7. Welke maat kleding had Kyra bij de geboorte en welke maat nu – Maatje 50, maar veel viel alsnog veel te groot. We hebben uiteindelijk rompertjes in maatje 44 gekocht; zodat deze tenminste aansloten om haar lijfje. Inmiddels heeft Kyra maatje 68 en past ze soms ook al maatje 74.
 8. Geef je borst of flesvoeding – Ik geef borstvoeding
 9. Wat werkt bij Kyra om haar rustig en kalm te krijgen – Dicht tegen je aan houden, wiegen, rondje wandelen.
 10. Hoeveel voedingen krijgt Kyra op dit moment – Ongeveer 5 voedingen per dag.
 11. Favoriete knuffel van je kindje – Ik weet niet precies wat nou echt favorieten zijn van Kyra. Maar ‘Tuttel’ heeft ze eigenlijk altijd overal vast.. waar we ook naar toe gaan. En als ze gaat slapen houd ze haar Happy Horse konijn vast.
 12. Favoriete merk luiers – Eigenlijk zijn Pampers onze favoriet, maar we gebruiken de laatste tijd voornamelijk Kruidvat luiers. Ook prima.
 13. Favoriete verzorgingsproduct – Naif!
 14. Heeft Kyra een voorkeurshouding – Nope.
 15. Wat is je bedtijd routine met de kleine – Meestal word Kyra rond 18:00/18:30 erg moe. Dan doen we samen de gordijnen dicht, voed ik haar en verschoon ik haar luier. Dan zing ik haar ‘slaapliedje’ terwijl ik haar instop. In bed doen we dan nog haar tandjes poetsen, daarna gaat het muziekmobieltje aan, fluister ik haar nog lieve woordjes in en dan loop ik haar kamertje uit.
 16. Favoriete kleding voor Kyra – Ik ben gek op geprinte broekjes/leggings (maar dat wisten jullie al). Kyra heeft er dan ook veel. Drukke broekjes combineer ik met een effen shirtje. Ik ben meer van het ‘stoer’ dan van het truttige.
 17. Kyra is het leukst wanneer – Als je haar omhoog gooit; dan schatert ze zo hard! Maar ze is natuurlijk altijd leuk.
 18. Is Kyra met of zonder haar geboren – Met behoorlijk wat haar.
 19. Favoriete kledingmerk – Hema, Zara
 20. Favoriete moment van de dag – Samen wakker worden in ons bed.
 21. Welk merk luiertas heb je – Ik wilde heel graag de Cowboysbag als luiertas, maar dit vond ik echt te prijzig. We hebben nu een ‘namaak’ in het leer, volgens mij van het Kruidvat.
 22. Welke kleur babykamer heb je – Alle muren zijn wit, maar een muur is met muurstickers beplakt in verschillende kleuren.
 23. Noem één must-have-item – een? Er zijn zoveel musthaves! Ehm.. Hydrofieldoeken!
 24. Moment wat je nooit meer zult vergeten – Kyra ter wereld brengen!

Liefs,

Leonie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.