Mamakraamt: Blijmakertjes #3

blijmakertjes
Wow, het is echt (te) lang geleden dat ik mijn blijmakertjes online zette. De vorige keer waren ze nogal zwangerschapsgerelateerd. Vandaag de dingen die mij nu erg blij maken (behoorlijk baby-gerelateerd;)):

♥ De stuiptrekkinkjes van Kyra als ze in slaap valt; ♥ De geluidjes die Kyra maakt zodra ze wakker wordt; ♥ Het mooie zonnige weer; ♥ Hoe onze hond omgaat met het nieuwe gezinslid; ♥ Het contact tussen mijn vriend en zijn dochter; ♥ Die mega-ogen die Kyra opzet zodra ze wakker is of aan de ’tiet’ mag; ♥ Wandelen met de kinderwagen; ♥ Kyra dragen in de Tula; ♥ Samen eten met familie; ♥ Alle schone was weer in de lades; ♥ Vriendlief die thuis werkt; ♥ Contact met bezoekers/bloggers via IG; ♥ Pastasalades!; ♥ Groeiende baby – helemaal van mijn melk!; ♥ Ochtenden samen wakker worden in bed; ♥ Het ‘pershoofdje’ van Kyra (haha); ♥ Knuffelen met z’n allen; ♥ Kyra die in slaap valt op mijn borst; ♥ Nieuwe geshopte babykleding; ♥  Vriendlief die ‘danst’ met Kyra; ♥ Het glimlachje van Kyra!; ♥ Tijd krijgen om lekker lang te douchen;); ♥ Sporten; ♥ Lieve reacties van jullie op de blog; ♥

Dat waren ze wel zo’n beetje! Waar word jij blij van?

Liefs,

Leonie

10 thoughts on “Mamakraamt: Blijmakertjes #3

    1. Ja, echt zo schattig. Alleen in de nacht mogen ze wel wat minder, haha. Maar overdag mag ze van mij de hele dag door geluidjes maken:)

    1. Hahaha. Dat gezichtje is echt te mooi. En die geluidjes erbij, heerlijk. Wat goed van je dat je bent begonnen met dansen! Leuk hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.