Mamakraamt: De 25 levensvragen TAG

levensvragen
Laatst werd ik door Malou getagd om de ‘ 25 levensvragen tag’ in te vullen. Ik vind het altijd wel leuk om vragen te beantwoorden, dus zie hieronder mijn antwoorden op welk drankje ik in de kroeg bestel, wat mijn eerste emailadres was en of ik aan drank of drugs doe!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Natuurlijk heb ik een prachtfoto van Kyra (en mijn vriend) op mijn homescreen staan!
Kyra

Je gaat naar een kroeg/café, wat bestel je?
Icetea is MIJN drankje. Heerlijk! Als ik een alcoholisch drankje drink (wat al eeuwen geleden lijkt), dan vind ik speciaalbier heerlijk. Maar een rosé of licortje gaat er ook wel in;).

Wat is je favoriete film?
Pfoe, geen idee eigenlijk. Ik ben dol op animatiefilms. Mijn vader en ik hebben daar dezelfde liefde voor, dus de meeste animatiefilms heb ik met hem, in de bioscoop, gekeken. Ik vind bijvoorbeeld de Minions erg leuk (ik heb er zelfs een pyama van; zie hieronder mijn zwangere buik in een Minion pyama;)). Maar ik kijk ook wel graag naar thrillers of romantische komedies hoor.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
Haha; ik ben wel gek op foute televisie. Mijn vriend en ik hebben heel veel Geordie Shore samen gekeken bijvoorbeeld. Ook Hollands Next Topmodel en Dance Dance Dance vind ik leuk om te kijken. En natuurlijk op zondagavond, lekker kneuterig: Heel Holland Bakt!

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
Jeetje, ik heb geen tijd meer om muziek te luisteren, alleen in de auto soms. Ik geloof de laatste die ik op de radio hoorde, het nieuwe liedje van Justin Bieber was. Yeah.

Naar wie was je laatste appje?
Mijn moeder; as always;).

Wat was je eerste e-mailadres?
Ik had een hele vreemde en geen idee hoe ik daarop ben gekomen: witlofjuh@hotmail.com.

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Ik ben zo iemand die een hekel heeft aan auto rijden omdat er teveel irritante bestuurders op de weg zitten: mensen die niet doorrijden, die overal om remmen of een drempel met 2km per uur pakken. Irritant! Ik vind auto rijden daarom ook helemaal niet leuk.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Geen idee. Laatst viel ik in het bos, op m’n snufferd en mijn linker borst (AUW).

Wat is je favoriete dag van het jaar?
Ik vind 15 december altijd een bijzonder dag; dat is de datum dat mijn vriend en ik een relatie kregen. Maar nu wordt natuurlijk 2 augustus ook een favorietje; Kyra’s verjaardag!

Wat is je favoriete emoji?
Ik gebruik deze twee heel erg veel.
emoji        emoticon-drol

Katten of honden?
Honden! Ik ben opgegroeid met honden en ik hou er van. Zou echt niet zonder kunnen. Ik vind het ook erg leuk dat Kyra op mag groeien met Luna.

Utrecht of Amsterdam?
Doe dan maar Utrecht.

Koffie of thee?
Koffie. Ik ben gek op koffie; zeker een lekkere cappuccino of latte. Yum. Maar ik drink ook gewoon m’n koffie zwart hoor; voor het gemak.

Serie of film?
Netflix is de bomb! Ik ben gek op series. Voor de geboorte van Kyra heb ik dan ook echt heeeel veel series gekeken. Nu heb ik er (helaas) wat minder tijd voor;).

Engeland of Amerika?
Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar dat lijkt me ook zeker vet om te zien. Engeland is alleen al leuk en mooi vanwege het accent.

Vlees of vis?
Allebei lekker, maar ik ben toch echt een vleeseter.

Drank of drugs
Ik ben echt anti-drugs, maar een biertje of wijntje vind ik wel lekker.

Spice Girls of Backstreet Boys?
Spice Girls.

Bert of Ernie?
Ik vond Bert nooit leuk. Ernie it is!

Buurman of buurman?
Eh, Buurman.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Dat is niet moeilijk: Sesamstraat! Jeetje, dat heb ik echt heeeel vaak gekeken.

Meest random feitje over jezelf?
Ik ben chocolade-verslaafd: een dag zonder chocolade is een dag niet geleefd.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
Dat je niet moet druk maken om hoe iets zou gaan lopen, want dit weet je van te voren toch niet. Het loopt altijd anders dan je had gedacht! Dus dat nadenken heeft helemaal geen zin. Ik weet dit maar al te goed, maar heb er zelf ook nog erg moeite mee;).

That’s it! Bedankt Malou dat je mij hebt getagd. Ik weet niet wie ‘m allemaal al in heeft gevuld; maar je mag ‘m altijd overnemen!

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamakraamt: De 25 levensvragen TAG

  1. Leuke tag en leuke antwoorden! Dat emailadres dan, haha! Hier nog een chocoladeverslaafde, heb pas op mijn blog een ode aan chocolade geschreven haha ;)Wat een mooie en wijze levensles, daar ga ik proberen aan te denken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.