Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 32

Week 32

En we zijn weer een weekje verder, ik blijf het maar zeggen, maar jeetje: wat vliegt de tijd! Vandaag een update over week 32, die gewoon heel relaxt was!


Uitstulpingen
Eigenlijk viel dit al een paar weekjes op, maar nu dat ze nog groter aan het worden is, is het nog beter zichtbaar! Mevrouw kan ontzettend duwen en trappen en soms puilt mijn hele buik dan uit. Dan steekt ze (waarschijnlijk) haar billen helemaal omhoog en dan misvormt mijn buik in een of andere berg. Of ze trapt of slaat en dan zie je aan de zijkant van mijn buik een klein bultje in en uit steken. Hihi, zo geinig. Laatst liet ik mijn vriend zijn hand op die kleine uitstulping leggen, hij vond het maar een gek idee. Het blijft zo apart en bijzonder.
Het blijft heel lastig om haar bewegingen op een filmpje vast te leggen, vaak ben ik net te laat, te vroeg of ze houdt er mee op zodra ik op ‘record’ druk. Toch heb ik een aantal seconden vast kunnen leggen en ik plaatste dit op Instagram. Mocht je benieuwd zijn, neem dan een kijkje (en ik zou het heel leuk vinden als je me zou volgen).

Fotoshoot
Wauw, waar ik zo naar uitgekeken had was eindelijk daar! Vrijdagochtend gingen we naar een professionele fotografe die mijn babybelly op de foto ging zetten. Ik was best wel zenuwachtig, want dit is niet iets wat ik standaard doe. Ze heeft super goed geluisterd naar onze wensen en heel veel verschillende foto’s genomen. Als voorbeeld gebruikte ze mijn Pinterest-bord die ik had gemaakt en de foto’s zijn nog mooier geworden dan ik had gehoopt (van wat ik kon zien)!
Inmiddels heb ik ze gezien (met logo) en moet ik gaan kiezen welke ik graag wil (lastig!). Ik kan als ik ze heb gekocht wel een fotootje delen, maar de meesten zijn te privacygevoelig. Maar ik neem aan dat jullie dat wel begrijpen!

Ontmoeting gastouder
Deze week hadden we ook onze eerste ontmoeting met een mogelijke gastouder. Het gastouderbureau had namelijk haar voor ons gevonden omdat ze aan onze meeste eisen/verwachtingen voldeed. We gingen er beiden open in, maar eigenlijk was het vanaf het begin al een beetje duidelijk: de klik was er niet echt. We hebben een goed gesprek gehad, maar toch mistte er een gevoel en dat gevoel is wel belangrijk, vinden wij. Het moet toch goed voelen om onze dochter naar haar toe te brengen. En hoewel we weten dat vertrouwen moet groeien en dat we elkaar beter moeten leren kennen, willen we toch graag nog even verder kijken. Het gastouderbureau gaat verder zoeken naar een geschikte ouder, dus ik houd jullie op de hoogte!

Dat waren al weer de highlights van afgelopen week!

Liefs,

Leonie

 

 

2 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 32

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.