Mamashowt: Babykamer inspiratie – meubels

Misschien wat vroeg om hier iets over te schrijven, maar ik zou niet eerlijk zijn als ik zou zeggen dat ik nog niet over de babykamer heb nagedacht. Sinds we serieuze babyplannen hebben is alles leuk en interessant omtrent dat onderwerp en kijk ik mijn ogen uit in de folders die wij door de bus krijgen. Het leek me leuk om alvast wat inspiratie op te doen qua meubeltjes.

Babykamer

Wat in ieder geval zeker is, is dat we onze babykamer strak willen hebben. Niet teveel poespas, niet teveel kleuren door elkaar en het liefst wat meubels die op elkaar aansluiten. We hebben niet zo’n hele grote kamer waar de baby kan slapen, maar wel voldoende ruimte voor een ledikantje, commode en zelfs ook nog wel een kast. De schuine muur in de kamer maakt het wat lastiger om de meubels netjes te laten passen, maar dat zien we dan wel weer.
Nu staat er wat spul in waar we niet zoveel mee doen, dus dat zal gewoon weg kunnen, zodat we de hele kamer leeg hebben.

Qua meubels heb ik een aantal voorbeelden bij elkaar gezet van welke meubeltjes ik leuk vind. De bronnen komen van deze site en deze site.

Babykamer Babykamer BabykamerZoals je ziet, hou ik wel van strakke meubels. De combinatie met strak wit en hout vind ik ook zeker tof. Geen idee wat het gaat worden als het eenmaal zo ver is.  Het lijkt me zo tof om zo’n kamertje helemaal te maken naar onze smaak, accentkleuren toe te voegen in accessoires/muurstickers en om alles zo praktisch mogelijk in te richten. Maar ach, dat duurt nog wel even!

Het is wel heerlijk om er al een beetje mee bezig te zijn, ideeën op te doen en lekker te fantaseren hierover.

Van welk soort meubeltjes houd jij?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Babykamer inspiratie – meubels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.