Mamashowt: De groeiende zwangere buik #1

Vandaag even een foto artikeltje! Het leek me leuk om de tot nu toe genomen buikfoto’s onder elkaar te zetten, om goed de groei in beeld te brengen.
Ik had vanaf het begin af aan al voorgenomen niet steeds hetzelfde setje aan te doen, teveel gedoe voor een foto, maar het leek me ook wel leuk om terug te kunnen kijken op de outfits die ik droeg tijdens mijn zwangerschap.

Zoals jullie weten heb ik niet standaard van elke week een foto, helaas. Per foto zal ik het aantal weken zwangerschap erbij zetten!:)

Zwangere buik
+/- 5 weken

Dit is een foto van een foto trouwens. Ik kon deze niet meer vinden op mijn telefoon en heb de foto vanuit mijn zwangerschapsdagboek genomen. Hier wist ik net een weekje dat ik zwanger was. Hoppa, Milestonecard en de test erbij en de eerste ‘buikfoto’ is gemaakt.

Zwangere buik
8 weken

Aangezien er een ‘8 weken’ kaartje tussen de Milestonecards zat, besloot ik toch maar op de foto te gaan. Ondanks dat er nog steeds niets te zien is qua groeiende buik.

12 weken
12 weken

Haha, ik vond zelf dat ik hier al een behoorlijke spurt had gemaakt. Dit was de week dat we het goede en leuke nieuws ook met familie/vrienden deelden.

15 weken
15 weken

Wat een stom hoofd trek ik hier (ik kon geen betere vinden). Hier dacht ik al dat iedereen wel kon zien dat ik zwanger was; zo’n buik! Haha. Ik was blij dat Ukkie goed groeide en dat dit ook wel te zien was aan mijn buik. Precies toen ik 15 weken zwanger was, kregen we te horen dat we een dochtertje verwachten!

16 weken
16 weken

Toch een behoorlijk verschil, en dat met 1 week er tussen. Mijn zwangere buik werd steeds ronder en ronder en showde ‘m vanaf deze week echt met trots en plezier aan iedereen!

17 weken
17 weken

Zoals je wel merkt ben ik gek van blazers en jasjes. Mijn hele kast hangt er mee vol, haha. Ideaal met zo’n groeiende buik natuurlijk.

19 weken
19 weken

Helaas is er van 18 weken geen foto! Hier was ik 19 weken zwanger en kregen wij de ’20 weken echo’. Super zenuwachtig als ik was, besloot ik toch maar van te voren nog op de foto te gaan.

21 weken
21 weken

Haha, hier lijkt mijn buik wel weer gekrompen vergeleken met 2 weken terug (van 20 weken geen foto). Zo zie je maar wat kleding kan doen!

22 weken
22 weken

Zo, bij deze laat ik het tot nu toe, er komt natuurlijk nog een vervolg! Nu is het nog een klein bescheiden buikje he. Ik kan me bijna niet voorstellen hoe het is om met een nog grotere toet rond te lopen. Ik kan mijn voeten (en zo;)) nu al niet meer zien, haha.

Heb jij ook buikfoto’s bijgehouden?

Liefs,

Leonie


6 thoughts on “Mamashowt: De groeiende zwangere buik #1

  1. Leuk hoor, al die foto’s op een rijtje. Ik probeer ook elke week een foto van mijn buik te maken, al bedenk ik hem nu dat ik hem voor deze week nog ben vergeten, haha. Morgen maar even doen dus! Je hebt een mooie buik 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.