Mamashowt: Kyra’s Outfits – #1

Outfits
Nu dat ik geen zwangerschapsoutfits meer kan laten zien, vond ik een leuke vervanger hiervan: Kyra’s outfits! Ik ben gek op wat stoerdere outfits, maar wel met een girly-twist. Toch is het soms wel lastig om iets stoers te vinden voor een meisje. Vandaag zet ik 4 setjes voor jullie onder elkaar!

Stoere Chick
Hoewel het een enorme miskoop is geweest, staat het er wel heel erg leuk, al zeg ik ’t zelf;). De pakjes/vestjes/jasjes met capuchon zijn allemaal zo snoezig en leuk, maar oh zo onhandig bij een newborn baby! Zo’n capuchon in de nek gefrommeld ligt natuurlijk helemaal niet lekker, maar echt ‘opzetten’ kan ook niet. Deze outfit heeft ze dan ook de tijd tussen 1 verschoning aangehad en toen heb ik ’t snel weer uitgetrokken.

IMG_6891
Onesie – H&M // Romper – Hema // Sokjes – Hema

Little Love
Oh, wat een dotje he. Ik vind dit broekje zo tof, dat ik ‘m graag nog in een maatje groter zou willen! Helaas heb ik al meerdere winkels afgestruind, maar hangt ‘ie nergens meer. Ook online kan ik ‘m niet meer vinden. Het duurt niet lang meer voordat ze er niet meer in past; haar benen zijn zo lang.

IMG_6916
Overslagshirtje – Hema // Harembroekje – Hema // Sokjes – Bambino

Tuttie
Een heel snoezige outfit, wat mij betreft een beetje te misschien. Ik had gepland op blote beentjes, maar uiteindelijk was het toch nog net iets te koud daarvoor. Helaas had ik niet echt een bijpassende legging, dus koos ik dit broekje die toevallig dezelfde kleur bevatte! Oma vindt dit setje helemaal geweldig, haha.

IMG_6921

Tuniek – Wibra // Broekje – Hema // Sokjes – Bambino

Kleine konijntjes
Hier zaten we lekker buiten aan ’t eind van de middag. Dit broekje scoorde ik samen met nog een ander broekje die ik jullie de volgende keer vast wel laat zien. Ik vind het zo tof staan met die bijpassende haarband. Echt een meisjemeisje zo;).
img_7025

Romper – Hema // Broekje – Prenatal // Haarband – Prenatal

 

Dit zijn zo maar wat outfitjes van de afgelopen tijd. Mijn favoriet is absoluut die met het veren broekje. Welke vind jij het leukst?

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamashowt: Kyra’s Outfits – #1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.