Vader & Zoon armband


Het is dat wij een dochtertje hebben, maar anders had ik zo’n vader/zoon sieraad erg tof gevonden! Kaya sieraden benaderde mij voor een samenwerking en ik wist wel iemand die dit erg leuk zou vinden…

Vriendin met man op zee
Iris is getrouwd met Maykel en samen hebben zij een zoontje Lucas (sept ’16). Maykel werkt om de 6 weken op zee: 6 weken thuis, 6 weken aan het werk en moet dus langere tijd zijn gezin missen.
Toen ik benaderd werd door Kaya sieraden en ik hun vader-zoon armbanden zag, dacht ik meteen aan Maykel en Lucas. Hoe leuk is het om hun zo iets cadeau te doen? Zo zijn ze toch een beetje bij elkaar als Maykel aan het werk is en ze elkaar moeten missen.

Verrast!
Iris vond het een erg leuk idee en was blij verrast. Ze heeft de sieraden bekeken en vond de lederen gevlochten armband erg mooi bij Maykel (en Lucas) passen en dus besloot ik voor hen deze bestelling door te geven aan Kaya Sieraden. De bestelling liep heel vlot en al snel had Iris de armbanden in huis.

Reactie Maykel
“Na zes weken werken in Dubai kreeg ik bij thuiskomst een leuke verrassing, een stoere vader-zoon armband! Een voor mij en een mini variant voor mijn zoontje Lucas van bijna twee jaar. Het zijn mooi gevlochten armbandjes van bruin leer met sterke magneetsluiting met daarin onze voorletters gegraveerd. Ze zijn echt heel stoer en van goede kwaliteit! Ik ben nooit zo van de sieraden, op mijn horloge en trouwring na, maar deze armband draag ik met veel trots! (En het zit ook comfortabel..)


Lucas vindt de armband vooral leuk om mee te spelen, hij wil hem helaas maar heel even omhouden, maar hij vindt het geweldig dat hij iets hetzelfde heeft als zijn papa! De armband valt best strak bij hem, ondanks dat hij de maat heeft van 0-3 jaar. Tip is dus wel om het polsje op te meten voor het bestellen van de armband. Bedankt Kaya Sieraden voor dit persoonlijke cadeau! Heel leuk dat dit er ook is voor papa’s!”

Het is altijd wat lastiger om voor onze mannen een cadeau te kopen, maar dit is toch een goede tip?

Liefs,

Leonie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.