Een kijkje in: de box!

De box is hier een veel gebruikt item in de woonkamer. Kyra is er dol op en kan zich goed vermaken. Wil je weten waar ze allemaal mee speelt? Lees dan verder!

De box

Dit is hoe de box eruit ziet als ‘ie is opgeruimd;). We proberen elke dag een beetje fris en ‘nieuw’ te beginnen, zodat Kyra lekker de ruimte heeft om te rollen, spelen en het speelgoed kan pakken wat ze graag wil. Soms reiken we wat aan, soms leggen we gewoon wat speelgoed om haar heen zodat ze zelf kan kiezen waar ze mee wil spelen.

In de box ligt een boxkleed van Koeka. Hij is enorm zacht en lekker dik en precies dezelfde kleur als dat wij op de muur hebben: taupe. Het kost wat, maar we zijn er nog steeds blij mee.

De beer, de piano en het roze knuffelbeest staan eigenlijk altijd in de box. Vaak word ze al helemaal enthousiast als we haar in de box leggen, door de piano. Ze weet precies hoe ‘ie werkt: dat als ze er tegenaan slaat of schopt, dat er dan een geluid uit komt.

Boven de box hangt een boxmobiel van Done By Deer. Zoals misschien al een beetje bekend was, ben ik enorm fan van dit merk. Het is zo schattig en stoer tegelijkertijd! Ik zou alles er wel van kunnen aanschaffen. Kyra kijkt graag naar de mobiel en tegenwoordig probeert ze ook de beestjes te pakken.

Dit is hoe het er meestal na het spelen uit ziet, haha. Wat meer zooi;). Ze speelt tegenwoordig graag met het zachte boekje wat we van de plaatselijke bibliotheek gekregen hebben. Ook die ballen die je ziet kan ze heel makkelijk vastpakken om vervolgens in de mond te stoppen of weer van haar af te gooien.

Speelt jouw kindje ook graag in de box?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Een kijkje in: de box!

  1. Wat ziet dat kleed er inderdaad heerlijk zacht uit! Ik zou er zelf bijna op willen gaan chillen hahaha! Olivia ligt eigenlijk vrij weinig in de box, waarom weet ik niet, maar met haar gipsbroek leggen we haar vaker in de doomoo seat (soort van poef) of op het speeleiland. Dat vind ze ook heel leuk. De box wordt hier wat meer als opslagplaats voor al het speelgoed gebruikt, oeps!
    Kelly onlangs geplaatst…En toen werd het toch een operatieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.