Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 36

Week 36

Oh jongens, vandaag ben ik 37 weken zwanger en dat betekent dat ze eigenlijk ‘af’ is en mag komen! Wat een enorme mijlpaal, zo bijzonder! Vandaag duiken we toch even een weekje terug en vertel ik jullie over week 36, lees je mee?

Buikfoto
De bovenstaande buikfoto is iets verlaat genomen. Hier ben ik namelijk 36+4 dagen zwanger. We waren het vergeten en dus konden we pas zaterdag een foto schieten.. Oops.

Oma-heup
Tja, als ik wat veel heb gelopen of van zitten ineens ga lopen, heb ik een beetje last van mijn  heup/bil. Alsof ’t er even inschiet oid. Gelukkig na een tijdje wandelen trekt het weg en heb ik nergens meer last van, maar toch voelt het een beetje apart.
Of dit nou bij de zwangerschap hoort, geen idee, maargoed.

Nieuwe broek
Tja, hoelang zou ik nog moeten wachten op de komst van onze dochter? Geen idee. Ik scheurde van de week uit mijn broek (zoals jullie zondag hebben kunnen lezen) en besloot toch maar een nieuwe broek aan te schaffen. Bij de ene broek zit namelijk de buikband inmiddels echt te strak en met die enige fijne broek, kan ik niet een hele week doen, als het zo’n wisselvallig weer blijft.

Middelmaatje
Gisteren hadden we weer een afspraak bij de verloskundige voor de controles. Vanaf nu mogen we elke week komen. Alles was gelukkig nog in orde. Qua groei ligt ze mooi op schema en is ze een ‘middelmaatje’. Niet te groot, niet te klein. Fijn!

Ik ben zo benieuwd wanneer ze zich gaat aandringen, spannend maar ik kijk er zo naar uit.

Liefs,

Leonie

 

2 thoughts on “Mamakraamt: Zwangerschapsupdate – Week 36

  1. Oh wat spannend en wat een mooi buikje. Geniet er nog even van. En die broeken… het is echt een wonder dat ik nooit uit mijn kleding ben gescheurd. Op het laatst kon ik echt niks meer aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.