Mamashowt: Het geboortekaartje

Geboortekaartje
(Edit: helaas krijg ik de afbeeldingen niet gedraaid, excuses)

Met ongeveer 30 weken zwangerschap hakten wij de knoop door wat betreft het geboortekaartje. Het was niet makkelijk om iets leuks te vinden, wat ook bij ons past. Uiteindelijk hebben we ’t zelf ontworpen en zijn we er nog steeds blij mee! Het heeft even geduurd (sorry daarvoor), maar vandaag laat ik jullie het geboortekaartje zien!

Niet teveel poespas
Mijn vriend en ik houden allebei niet zoveel van ‘poespas’; tekeningetjes, plaatjes, gedichtjes en dat soort dingen. We wisten dus al snel dat het een simpel kaartje zou moeten worden, maar wel vrolijk en natuurlijk ‘meisjes achtig’.
Hoewel ik eigenlijk helemaal geen keuze kon maken, vond mijn vriend het maar onzin om er zoveel tijd aan te besteden; “het is maar een kaartje die men maar eventjes bekijkt”.

Zelf ontworpen
Ik had graag iets met driehoekjes gewild (zoals in haar slaapkamertje), maar ik kon maar niet het perfecte kaartje vinden. Ook vond ik de kaartjes met wolkjes erg schattig en leuk, maar het lukte mij dan weer niet om de kleuren aan te passen.
Uiteindelijk besloot ik zelf maar het kaartje te ontwerpen en dus maakten we het kaartje naar eigen smaak.

Personaliseren
Wat we belangrijk vonden om op het kaartje te zetten was dat men wel eventjes moet bellen, voordat ze op visite wilde komen. Wij zaten namelijk niet echt te wachten op spontane bezoekjes, haha. Omdat ik het anders wat kaal vond, besloten we toch nog een persoonlijk zinnetje toe te voegen. Geen gedichtje, maar een zin uit het liedje van Elton John; “How wonderful life is, now youre in the world” dekte precies de lading.
Natuurlijk moest haar geboortetijd, lengte en gewicht erop staan en besloten we ook nog een foto toe te voegen om het kaartje nog meer te personaliseren.

Nou, genoeg uitleg, hier komen de foto’s:

Geboortekaartje
Het geboortekaartje
IMG_0221
Van welke stijl hou jij?

Liefs,

Leonie

7 thoughts on “Mamashowt: Het geboortekaartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.