Mamashowt: Zwangerschapsshoot inspiratie

Voordat ik zwanger werd vond ik het al reuze mooi om naar andere zwangere vrouwen te kijken. Laat staan als ik op blogs ook zwangerschapsshoots tegen kwam.

Omdat ik zo ontzettend trots en blij ben dat ik zwanger mag zijn, wil ik dit dan ook laten vastleggen. Natuurlijk maak ik al genoeg foto’s van mijn babybuik; maar wat professionelere foto’s, gemaakt door een fotograaf zou ik toch echt nog leuker vinden.

Vandaag toon ik jullie wat foto’s die ik ontzettend mooi vind ter inspiratie; handig om straks te laten zien aan de fotograaf!:)

ZwangerschapsshootBron foto 1/Bron foto 2/Bron foto 3

ZwangerschapsshootBron foto 4/Bron foto 5

Zoals je ziet zijn de foto’s erg basic, niet te veel poespas. Daar houd ik van. Ik vind foto’s in zwartwit erg mooi, maar ik zou ook zeker wat foto’s in kleur willen. Of ik ook helemaal naakt ga poseren weet ik nog niet, maar het lijkt met wel iets puurs hebben.

Ik moet nog even wachten, want het wordt aangeraden om zo’n zwangerschapsshoot met 32 weken te doen, omdat je buik dan het mooist schijnt te zijn. Het lijkt me super om op deze mooie en pure manier mijn zwangere lichaam vast te leggen op beeld; iets om nooit te vergeten!

Heb jij ook een zwangerschapsshoot laten doen?

Liefs,

Leonie

11 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsshoot inspiratie

  1. Ik ben ook benieuwd waar we uiteindelijk op uit gaan komen qua foto’s. Een beetje neuzen tussen alle inspiratie die te vinden is op internet, helpt dan wel!
   Ik begrijp wel dat jullie met wat andere dingen bezig waren toen!

  1. Ik heb gister meteen even gekeken naar jouw foto’s. Super mooi zeg! Ik denk dat ik er zeker wel wat ga delen op instagram of op de site… Nog even geduld, haha.

 1. Mooie foto’s! Ik heb destijds ook een zwangerschapsshoot gedaan en was echt superblij met de foto’s! Absoluut een aanrader om te doen. Ik heb het toen gedaan met 33 weken volgens mij, mede omdat ik een vrije kleine buik had.
  Eline onlangs geplaatst…Sporten en mama zijnMy Profile

  1. Leuk dat je het een aanrader vindt! Het lijkt me ook echt super mooi om de zwangerschap op zo’n manier vast te leggen!
   Mijn buik vinden mensen nu al mega, dus ik denk dat ik wacht tot ongeveer 31 weken.

 2. Wij hebben ook een shoot laten doen. Een van mijn beste vriendinnen is fotograaf dus daar heb ik geluk mee. Ook nu maakt ze regelmatig foto’s van Mila.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.