Kyra’s 2e verjaardag – De uitnodiging (+ sneak peek cakesmash)


Jaja, het is bijna zo ver. Onze kleine meid wordt bijna 2 jaar! En om dat goed te vieren, gaan wij natuurlijk een feestje geven! Wij hebben uitnodigingen gemaakt en rondgestuurd naar familieleden & vrienden. Kijk je mee?

Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m een merk/bedrijf


Cakesmash
Wij hebben speciaal voor deze uitnodiging een Cakesmash-shoot thuis gedaan. Ik bakte een taart, versierde de boel en toen mocht Kyra met de taart op de foto.
Ze mocht doen met de taart wat ze wilde. Uiteindelijk zat ze er eigenlijk alleen maar heerlijk van te snoepen. Dat zie je ook wel op de foto’s!

Uitnodiging
We besloten dus een leuke uitnodiging te maken voor het verjaardagsfeestje van Kyra. Ditmaal deden we dit bij Kaartje2go. Zij kwamen namelijk op het juiste moment met het idee om een samenwerking aan te gaan en zo kwam deze uitnodiging tot stand!
We konden kiezen uit veel verschillende uitnodigingen; voor elke gelegenheid was er wel wat. We besloten te gaan voor een uitnodiging waarin we meerdere ‘eigen foto’s’ konden toevoegen, om zo een wat beter beeld van de Cakesmash te geven. Het aanpassen van het kaartje ging heel gemakkelijk!
Omdat we toch wat aan de late kant waren met het versturen van de uitnodigingen, besloten we geen gratis proefdruk te bestellen, maar gelukkig zijn we ontzettend blij met het eindresultaat!

Leuke reacties
Wij hebben de kaartjes inmiddels al op de post gedaan en al vele leuke reacties ontvangen. Kyra vindt het zelf ook een mooi kaartje en wil ‘m continu bekijken. Ze weet inmiddels al goed dat ze bijna ‘garig’ is. Haha.
Op 2 augustus wordt ons meisje 2 jaar! Wij gaan dit vieren op 5 augustus, hopelijk lekker in de tuin, wederom met een flinke zelfgemaakte taart!

Hopelijk vond je ’t leuk om te zien!

Liefs,

Leonie

I.v.m. privacy heb ik besloten ons adres en het verlanglijstje even te ‘blurren’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.