3x favoriete zomeroutfits van Kyra!


Even weer wat anders op de blog! Ik show je vandaag 3x een favoriete zomeroutfit van mij/Kyra! Kijk je mee?

Preppy look
Kyra koos dit jurkje zelf uit bij de Zara. Ze mocht uit de buggy en liep gelijk naar dit item toe. “Kijk mama, mooi!”. Dat vond ik ook en ik besloot ‘m mee te nemen.
De achterkant heeft leuke houten knoopjes, dat maakt het jurkje nog een stukje specialer. Ik combineer ‘m nu met hoge kniesokken, vooral voor de ochtend; als het nog net iets te koud is voor blote beentjes. Kyra vindt deze ook geweldig door de poezen oogjes en oortjes die erop zitten. Het maakt het outfitje een beetje ‘kaki’, maar ik vind het met sneakers eronder juist wel weer leuk!

Spijkerrok
Oh, Zara-sale. I love it. Ik kwam dit rokje tegen op de site tijdens de Sale en gooide ‘m meteen in m’n mandje. Zo leuk en met alles te combineren. Het rood van het streepjesshirt komt weer terug in de tekst op het rokje; dat vond ik wel grappig. Maar soms combineert ze het rokje ook met een leuke witte blouse o.i.d.


Stippel
Het valt me nu pas op dat alle 3 de outfits van de Zara zijn. Oops…
Dit rokje/jurkje vind ik Kyra echt fantastisch staan. Zelf voelt ze zich ook heel erg mooi erin en dat is zo grappig om te zien. Omdat het rokje van zichzelf al wel wat druk is, combineer ik ’t graag met een effen wit shirt of romper. Sandalen of sneakers eronder en klaar!


Gelukkig blijft ’t ook nog even mooi zomerweer in NL, dus kan ik Kyra vaker deze outfits aanschieten.

Liefs,

Leonie

One thought on “3x favoriete zomeroutfits van Kyra!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.