Mamashowt: De persoon achter Mamakraamt!

Jeetje, wat ontzettend spannend om dit online te zetten! Gelukkig heb ik hele lieve lezers die volgens mij allemaal ontzettend benieuwd zijn wie erachter deze blog zit.
Ondanks dat ik jullie al in de reacties vertelde dat ik mezelf bekend zou maken zodra ik mijn zwangerschap aan iedereen had verteld, twijfelde ik alsnog. Er staan namelijk behoorlijk wat persoonlijke artikelen online en wil ik dat iedereen weet dat deze van mij komen?

Wie is Mamakraamt

Na goed na te denken en af te vragen wat er nou zo erg is als bijvoorbeeld een cliënt (want daar werk ik mee) leest hoe het gaat met mij en mijn zwangerschap. Er zullen vanaf nu wel wat persoonlijke foto’s online komen, maar wat maakt het uit dat de buitenwereld die ziet.
Ik ben trots op Mamakraamt en ik wil mijn site graag nog persoonlijker maken en het weer een stapje verder brengen!

Dus, zie hier de (zwangere) vrouw achter Mamakraamt!

De persoon achter Mamakraamt
Dit ben ik! De meest recente foto’s zijn van rechts boven en die gekke links onderin, haha.

Er staan al een aantal feitjes over mij op de over-pagina! Mocht je nog meer van mij willen weten dan mag je altijd de vragen stellen in de reacties! Misschien kan ik dan eens een Q&A artikel schrijven!

Liefs,

Leonie

 

6 thoughts on “Mamashowt: De persoon achter Mamakraamt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.