Mamashowt: Herinneringen vastleggen tijdens je zwangerschap

Zwanger zijn, ik raak er maar niet over uit gepraat. Ik ben zo blij dat het ons gegund is en dat wij mogen genieten van deze bijzondere gebeurtenis en straks gewoon ouders mogen zijn!
Omdat ik het zo bijzonder en mooi vind, wilde ik graag deze periode zo goed mogelijk vastleggen zodat ik, mijn vriend, maar ook onze dochter straks, iets heeft om op terug te kijken.
Vandaag laat ik jullie zien op welke manier ik dat doe door middel van een hoop foto’s!

Buikfoto’s
Al vanaf het begin maakt mijn vriend foto’s van mij en mijn babybelly. Zo was er in het begin niets te zien, maar rond de 12 weken begon je zeker wel al wat verschil te zien. Ik vind het super om deze ‘evolutie’ te bekijken en om mijn buikfoto’s te vergelijken met elkaar.
Ik maak soms voor mijn blog natuurlijk ook nog wat extra foto’s om mijn zwangerschapsoutfit’s te showen aan jullie. Zo leuk om terug te kijken!

Herinneringen


9 Maanden dagboek
Vanaf de dag dat ik wist dat ik zwanger was, kocht ik het ‘9 maanden dagboek’ van Pauline. Ik vond het ergens ook wel spannend, want de zwangerschap was nog zo pril en er kan nog zoveel fout gaan. Moet ik dan nu al zo’n boekje gaan invullen? Toch vond ik het gewoon belangrijk en te leuk om het niet te doen en ik heb tot nu toe, elke week, trouw het boekje bijgehouden.

Herinneringen Herinneringen Herinneringen

Zwangerschapsscrapbook
Ik liet jullie laatst al eens weten dat ik begonnen ben met knutselen. Ik kocht een scrapbook bij de Hema, samen met wat washitape en gekleurd papier en ik kon aan de slag. Ik leg hierin mijn buikfoto’s, maar ook de echo’s in vast. Hierbij schrijf ik dan een persoonlijk stukje (zoals de zwangerschapsupdates op mijn blog) en dit vormt dan een heel vrolijk, persoonlijk boek vol herinneringen!

Herinneringen Herinneringen Herinneringen

Zwangerschapsshoot
De datum is inmiddels bekend: 10 juni gaan wij naar een professionele fotografe die mij en mijn vriend op de foto gaat zetten, met als middelpunt mijn babybuik natuurlijk!
Ik heb al behoorlijk wat inspiratie opgedaan en deze heeft de fotografe ook al gezien, zodat ze weet wat wij graag willen.

Bloggen
Tja, wat moet ik hier nog meer over vertellen. Alles wat ik denk, doe, vind wat betreft mijn zwangerschap, tik ik wel een blogje over en plaats ik online. Mijn blog is dus een grote verzameling van ervaringingen, gebeurtenissen en gedachten rondom mijn zwangerschap. En natuurlijk is het nog des te leuker dat ik jullie blij maak met mijn persoonlijke artikelen hierover!

En, wat zijn/waren jouw manieren van herinneringen vastleggen?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Herinneringen vastleggen tijdens je zwangerschap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.