Mamashowt: Kyra’s outfits – #2

Baby outfits
In de afgelopen periode maakte ik weer wat outfitfoto’s van Kyra. Op sommige foto’s is ze nog een stuk jonger, maar het leek me wel leuk om ze alsnog te delen met jullie!

Dots
Een lekker druk broekie die matcht bij haar haarbandje; I like. Ik vind haarbandjes best tof staan bij baby’tjes, dus ik ga er nog een aantal bij bestellen. Deze is eigenlijk nog ietsje te groot; maar ach! Het past net. Lekker girly, maar toch ook wel een beetje stoer.
img_6966
Romper – Hema // Broekje – Prenatal // Haarbandje – Prenatal

Super duper schattig
Toen we in Eindhoven waren, gingen we even kijken bij de babyafdeling van de Primark. Aangezien ik dacht dat Kyra deze periode al wel in 62 zou passen, heb ik het meeste winterspul in dat maatje gekocht. Echter is dat nog veel te groot! Ze had dus wat winterspul nodig die ze nu al aan zou kunnen. Deze trui maakt haar wel heel erg schattig.

img_7418

Jurk – Primark // Maillot – Primark

Papa’s meisje
Ik heb zo’n leuke herinneringen aan dit setje. Mijn vriend en ik gingen toen ik zwanger was een dagje op pad, naar een onbekend dorp voor ons (we waren een midweek in Center Parcs). Daar kwamen we een ini-mini babyzaakje tegen met een ontzettend leuke collectie. Mijn vriend en ik keken rond en hij kwam met dit setje naar me toe. Zo leuk; een papa die mee shopt voor z’n dochtertje. Het duurde eventjes, maar ze ‘past’ het nu wel, al zit het nog een beetje ruim.

img_7006

Shirtje – Name It // Broek-rokje – Name It // Sokjes – Hema

Bunny’s!
Ah, kijk hoe schattig ze hier ligt. We kregen van mijn broer en schoonzus een ontzettend leuk setje cadeau. Hier draagt ze alleen het broekje; want het was iets te warm voor nog een shirtje er overheen. Ik vind dat roze haar echt super goed staat. Een van onze favoriete setjes dit.

img_7052
Romper – Hema // Broekje – Hema // Sokjes – Hema

 

Dat was ’t weer voor deze keer! Welke is jouw favoriet?

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamashowt: Kyra’s outfits – #2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.