Mamashowt: Mijn favoriete mommyblogs!

Blogs zijn niet meer weg te denken tegenwoordig; heel internet staat er mee vol. Erg leuk en vermakelijk, ik vind het heerlijk om mijn favoriete blogs dagelijks te bekijken en reacties achter te laten. Nog niet zo heel lang ben ik echt enorm fan van de zo geheten mommyblogs, ik ben de meeste pas echt gaan volgen sinds dat mijn vriend en ik babyplannen hebben. Het leek me leuk om mijn favoriete blogs voor jullie op een rijtje te zetten!

Favoriete Mommyblogs

 

Tip: klik op het logo om naar de site te gaan.

Kellycaresse
Een heerlijke site bomvol persoonlijke artikelen over zwangerschap en het moeder zijn. Kelly heeft een ontzettende leuke manier van schrijven waardoor elk artikel altijd wel iets heeft dat je verder doet lezen. Reviews, receptjes, persoonlijke posts, vlog’s en zwangerschapsupdate’s: allemaal zeer leuk om te bekijken!

Favoriete blog

Littlewonderworld
Zo’n leuk duo samen! Ze zijn lekker nuchter, gewoon en vooral heel gezellig. Ontzettend leuk om hun artikelen te lezen maar ook om hun filmpjes te bekijken. Het feit dat ze samen schrijven/filmen, flinke dosis humor gebruiken en heel open en eerlijk zijn, maakt Littlewonderworld uniek.

Favoriete Mommyblogs


Twinkelbella

Mix tussen beauty en het moederschap. Twee onderwerpen waar ik graag over lees. Saskia schrijft ook erg persoonlijke artikelen die je aan het denken zet. Daarnaast vind ik het enorm leuk om haar diary’s te bekijken; zoveel leuke foto’s!

Favoriete Mommyblogs


Madebymalou

Een blog die ik wat later ontdekt heb en inmiddels ook tussen mijn favorieten lijstje staat. Malou is (ook) een jonge moeder die een heel lief dochtertje heeft. Dagelijks post ze wel een artikel waarin we even mee mogen kijken in haar leven. Een heel persoonlijke blog met onwijs veel foto’s van haar leuke kindje.

Favoriete Mommyblogs

Dit waren mijn favorieten! Heb jij ook een mommyblog die ik kan volgen? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,

Leonie

14 thoughts on “Mamashowt: Mijn favoriete mommyblogs!

  1. Wat een eer om tussen dit rijtje te mogen staan <3 dankjewel!
    Ik ontdekte je blog gisteren per toeval, wat schrijf je interessant! 🙂 Ik hoop binnenkort te lezen dat jullie kinderwens in vervulling mag raken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.