Mamashowt: Persoonlijke (Instagram) foto’s! #2

Ja, het heeft iets langer geduurd voordat er weer wat persoonlijke foto’s online zijn gekomen, sorry!
Ik merk dat ik Instagram nog niet zo heel leuk vind omdat ik mezelf nog niet kan/wil tonen, aangezien ik mijzelf nog niet wil bekend maken op Mamakraamt (waarom lees je hier). Dat maakt dan ook dat ik alleen maar foto’s kan schieten van eten, drinken, buitenfoto’s, wat toch wat minder leuk is dan bijvoorbeeld foto van mijzelf,  mijn hond of van het huis oid.

Toch wil ik wel persoonlijke foto’s blijven delen en heb ik wat foto’s bij elkaar ‘geraapt’ voor deze post. Niet elke foto is geplaatst op mijn Instagram. Ik zou vanaf vandaag iets regelmatiger nieuwe foto’s daarop plaatsen! šŸ™‚ Ik ben trouwens een beetje zoekende in hoe ik de foto’s op een leuke manier kan tonen op Mamakraamt. Dus vandaar dat het er nu weer anders uit ziet dan de vorige keer. Voor nu een klein aantal foto’s om te bekijken!

Instagram

  1. Ik maakte worteltaart! Ik ben echt werkelijk gek op worteltaart, zeker nu in dit winterseizoen:) Het recept vind je hier.
  2. Mijn vriend en ik zijn gek op koffie. Als ik er tijd voor heb, zet ik graag een espressokannetje op het vuur; daar krijg je heerlijke koffie van. Beetje melkschuim erbij en genieten maar!
  3. Lekkere lunch gegeten in de stad. Mijn moeder en ik gaan regelmatig naar de stad om lekker rond te wandelen en eventueel wat te shoppen. Daar hoort een pauze met versnapering ook natuurlijk bij.
  4. Nog zo’n maaltje waar ik ook van hou; hutspot! Heerlijk met een beetje jus en een rookworstje erbij.

Instagram
5. Toevallig was bij de Etos een aanbieding op alle vitamine pillen 1+1! Dat is flinke korting, dus maar meteen ingeslagen. Ik kan weer eventjes vooruit:)
6. Door de grote kinderwens zijn alle dingetjes rondom baby’s en dergelijke interessant. Zo kwam ik in een winkel waar ontzettend veel leuke baby(kamer)spulletjes lagen. Ahh, zwijmel.

Dit was het al weer! Ik zal proberen wat vaker foto’s te plaatsen op Instagram, zodat deze artikelen ook wat vaker aan bod komen op Mamakraamt.

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe!

Liefs,

Leonie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.