Mamashowt: Newborn setje!

Oh, zwijmel! Er is zoveel leuks om bij weg te zwijmelen, babykamermeubels, babykamer accessoires, muurstickers, kinderwagens, maar ook babykleertjes!
Ik dacht, ik doe eens gek en maak een collage van een leuk setje Newborn kleding. Ik moet zeggen, nu dat ik een beetje op internet heb lopen surfen naar leuke kleertjes, is Z8 nu al een favoriet merk.

Newborn

Dit setje komt dan ook volledig van deze webshop en is wel wat aan de mannelijke kant. Ik vind het zelf wel lastig om een Unisex collage te maken.. dus vandaag doen we gewoon een super leuk setje (al zeg ik het zelf) voor een kleine Babyboy!

Ik zou mijn kindje graag wat stoer kleden, niet te veel poes pas en al helemaal geen Disney figuren. Een Nijntje op zijn tijd vind ik nog wel kunnen, maar geen Cars/Frozen/Minions op kleding van mijn zoon of dochtertje!

Van wat voor een stijl hou jij?

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamashowt: Newborn setje!

  1. Super lief en schattig. Ik houd wel van deze stijl. Ik vind de stijl met veel zwart wit ook heel erg leuk. Of voor een meisje gewoon lekker veel roze met witte stippen 🙂

  2. Aaaaaaah zo’n lief setje! Ik hou ook wel van dit stijltje. Ik vind voor meisjes stipjes heel schattig. Herkenbaar trouwens van de unisex kleding, het is nog best wel lastig om kleertjes te vinden die niet direct zo jongens- of meisjesachtig zijn en toch nog een beetje kleurrijk zijn. Trouwens, eigenlijk vind ik het ook maar gek dat kleine jochies blijkbaar niet zomaar een roze truitje aan kunnen en meisjes geen donkerblauw.
    Ik hoop echt dat je in 2016 de winkels in kunt duiken om leuke kleertjes te kopen voor je kindje en het dus niet alleen maar hoeft te laten bij inspiratie opdoen. 😀
    Dina onlangs geplaatst…Ik denk dat dit de laatste isMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.