Het is zondag en dat betekent dat ik weer een nieuw recept voor jullie klaar heb staan! Vandaag op het menu: Pasta zalm met spinazie! Benieuwd hoe je dit makkelijke, maar oh zo heerlijke recept maakt? Lees dan gauw verder!
Benodigdheden:
- 300 gram zalm;
- Tagliatelle;
- 1 Ui;
- 2 Teentjes knoflook;
- 350 Gram Verse Spinazie (grote zak AH);
- Boursin Cuisine;
Bereidingswijze:
- Snijd de zalm in blokjes.
- Kook de (hoeveelheid naar eigen behoefte) tagliatelle.
- Snijd ondertussen het uitje en de teentjes knoflook fijn.
- Fruit het uitje samen met de knoflook in de (wok)pan.
- Gooi de blokjes zalm bij de gefruitte uitjes en knoflook en bak deze totdat het gaar is.
- Voeg vervolgens de bladspinazie toe en wok deze 3a4 minuutjes mee.
- Schep het bakje Boursin Cuisine leeg boven de pan en laat de saus opwarmen.
- Giet de pasta af en plaats op het bord.
- Serveer de saus op de pasta en VOILA!
- Geniet!
Maak jij wel eens pasta met vis?
Fijne zondag,
Leonie