Mamakraamt: Blogdoelen 2016!

Ja! De feestdagen komen weer dichterbij en dus ook het nieuwe jaar! Nog heel eventjes wachten en dan is het al weer 2016.

Ook Mamakraamt.nl gaat natuurlijk mee naar 2016 en daarom leek het me leuk om wat blogdoelen voor komend jaar op te stellen.
Lees hieronder verder als je benieuwd bent waar Mamakraamt.nl in 2016 naartoe wilt!
Blogdoelen

 • Bloggen over zwangerschap! Dit is natuurlijk de reden dat ik mamakraamt.nl ben begonnen. Hopelijk gaat het lukken om in 2016 zwanger te raken waardoor ik jullie lekker op de hoogte kan gaan houden van zwangerschapsupdate’s en alles wat er nog meer bij komt kijken.
 • Mijn bezoekersaantallen verbeteren. Ik wil me niet vastpinnen op getallen of iets dergelijks. Maar ik vind het toch onwijs leuk als ik zie dat de bezoekersaantallen aan het stijgen zijn.
 • Minstens 3x per week een artikel online zetten.
 • Persoonlijke artikelen blijven schrijven. Ik merk dat mijn persoonlijke artikelen het best worden gelezen. Al vind ik het soms wel lastig deze online te gooien, in deze grote internetwereld. Het helpt mij wel om persoonlijke dingen op papier te zetten en jullie (lieve) reacties te lezen. Dus ik ga er gewoon mee door!
 • Vooruit schrijven. Dit is soms nog best lastig. Toch merk ik dat ik meer rust door ervaar als ik al wat blogjes klaar heb staan en daarom leek het mij een goed doel voor 2016.
 • Mijzelf bekend maken op Mamakraamt.nl! Dit is wel een beetje gelinkt aan het bovenste blogdoel aangezien ik me pas bekend wil maken op internet zodra iedereen weet van onze babyplannen/zwangerschap. Hopelijk kunnen jullie mij snel gaan ontmoeten in 2016:).
 • Een samenwerking aangaan. Hoe tof zou dat zijn?! Met andere blogger(s) of een leuk/interessant bedrijf.
 • Facebook snappen (ik heb dat nooit gehad) en dat gebruiken voor Mamakraamt. Ik heb inmiddels een Facebookaccount, maar word niet echt wijzer hoe ik het handig kan gebruiken. Iemand die mij kan helpen? Haha.
 • Vaker foto’s plaatsen op Instagram. Ik heb er afgelopen week nauwelijks aandacht aan besteed en dat is wel zonde.

7 thoughts on “Mamakraamt: Blogdoelen 2016!

 1. Mooie doelen heb je gesteld! Ik hoop ook dat je zwanger raakt in 2016, ik zal voor je duimen. 🙂
  Persoonlijke verhalen schrijven vind ik soms ook lastig, zeker over mezelf. Het hoeft ook niet heel diep te gaan als je dat niet wilt delen. Je kan het altijd een beetje algemeen houden. Ik ben ook nog een beetje zoekende hoeveel ik wel en niet wil delen.
  Veel succes!
  Sheela onlangs geplaatst…Louis Widmer gezichtsverzorgingMy Profile

 2. Mooie doelen voor 2016 en ik hoop voor je dat het gaat lukken. Al zou je alleen met het behalen van doel 1 al gelukkig zijn denk ik. In principe gelden vrijwel al je doelen ook voor mij. Laten we hopen dat 2016 een mooi jaar wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.