Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #6 – Black ’n White

Zwangerschapsoutfit
Het werd wel weer eens tijd om jullie een weer een zwangerschapsoutfit te showen! Gisteren besloot ik eens een jurkje aan te trekken en maakte er verder een sportieve outfit van. Kijk je mee?

‘T was bewolkt, maar toch zo’n 20 graden buiten. In de middag zou het gaan regenen, dus besloten we voor die tijd weer eens onze zondagse wandeling op de Hei te maken. Ik sta een beetje breed, waardoor het lijkt alsof de jurk erg strak zit (haha). Maar dit valt echt wel mee; hij sluit wel gewoon goed aan!

32+4 dagen zwanger
32+4 dagen zwanger

Ik draag hier een positiejurk van de H&M Mama. Hij heeft plooitjes aan de zijkanten van de buik, waardoor ik nog flink kan groeien en de jurk lekker zit. Daaroverheen draag ik een blazer van het merk Saint Tropez, ik heb ‘m al een tijdje en ik blijf het echt een leuk printje vinden.
Om het af te maken trok ik mijn Adidas Superstars aan, die ook een zwart-wit printje hebben. Al met al een beetje sporty en casual outfitje. Ik vind ‘m leuk!

Ik vind het soms wel wat lastiger worden, die buik leuk aankleden. Tot nu toe heb ik nog wel wat inspiratie, hoor. Het moet alleen niet te heet worden, dan loop ik ’t liefst gewoon in een bikini rond, haha. Ach, we zullen zien wat ’t weer doet! Straks in mijn verlof zit ik toch lekker met de beentjes hoog;)

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamashowt: Zwangerschapsoutfit #6 – Black ’n White

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.