Mamashowt: De groeiende zwangere buik #2

Zwangere buik
Een tijd terug liet ik jullie al een eerste deel zien van de buikfoto’s. Vandaag vond ik het tijd om er weer een aantal onder elkaar te zetten, gewoon om weer eens fijn te zien hoe hard mijn buik is gegroeid! Mijn vriend doet altijd zijn best om mij een beetje in dezelfde houding en plek te fotograferen, om het zo makkelijk met elkaar te kunnen vergelijken. Kijken jullie mee naar mijn buik-evolutie van week 23 t/m 30?

 

23 weken
23 weken

Een mijlpaal voor mijn vriend, want in deze week was het eindelijk zover dat hij de bewegingen van zijn dochter ook kon voelen, zodra hij zijn hand op mijn buik legde! Eindelijk kon ik dit mooie gevoel met hem delen.

24 weken
24 weken

Deze buikfoto is gemaakt in Center Parcs! We besloten namelijk een midweekje er tussenuit gegaan en hadden super geluk met het weer en hebben leuke activiteiten ondernomen.

25 weken
25 weken

Mijn buik lijkt steeds wat ronder te worden, toch? Echt een klein bolleke is het hé? Dit shirtje heb ik inmiddels al zo vaak gedragen, dat ie een beetje aan het verslijten is. Oeps 🙂

26 weken
26 weken

Hier kijk ik zo trots naar mijn buik. Ik geniet echt enorm van die veranderingen in mijn lichaam. Ik kan mezelf eigenlijk al niet meer voorstellen zonder zo’n zwangere buik!

zwanger
27 weken

Ik werd deze week enorm verrast door de ‘papa-to-be’, want ik kreeg ineens allemaal lieve cadeautjes voor moederdag. Wat heb ik gehuild, haha.

28 weken
28 weken

Hier heb ik echt het idee dat mijn buik al wat meer is gaan ‘hangen’. Eerst leek de bolling veel hoger te zitten. 28 weken, dus het 3e trimester was aangebroken!

29 weken
29 weken

Oops, deze foto is iets verder weggenomen, maar ach. Deze week had ik enorm last van buikgriep en moest ik op controle om zwangerschapssuiker uit te sluiten. Gelukkig was alles goed.

30 weken
30 weken

Ik vind mijn buik hier behoorlijk huge lijken, enorm zwanger, haha. Hoe groot zou deze buik nog gaan worden? Ik ben zo benieuwd!

Dat was al weer de laatste foto. De volgende keer is het afwachten hoeveel foto’s het artikel zullen gaan vullen. Zou ik de 40 weken halen, of ga ik er misschien nog overheen? Spannend! Ik houd jullie op de hoogte!

Heb jij een groeispurt kunnen ontdekken?

Liefs,

Leonie

 

4 thoughts on “Mamashowt: De groeiende zwangere buik #2

  1. Terwijl ik je foto’s zat te bekijken bedacht ik mij dat ik je eigenlijk gewoon al helemaal vanaf je kinderwens volg 🙂 Ik ben dan stiekem ook onwijs benieuwd naar de baby!!

    1. Ja, dat klopt! Das al een hele poos hee! Trouwe volger ben je, heel leuk, dankje! Ik ben ook zo benieuwd naar m’n baby.. Nog eventjes geduld:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.