Mamaupdate #27 – Broccoli, kletsmajoor en tandjes!

Vandaag toch een update over mijn afgelopen week samen met Kyra! Ik klets je bij over hoe slecht het broccolihapje viel, wat voor een enorme praatjes Kyra laat horen en dat ze tandjes krijgt.

Broccoli

Afgelopen week maakte ik voor Kyra een broccoli hapje. Deze ging er behoorlijk goed in! Ze had best wel wat gegeten en ik was een trotse mama.
Om 21:30 werd ze ineens wakker (normaal nooit!) dus ik keek naar haar en toen lag er een enorme vlek spuug om haar heen. Alle broccoli had ze uitgespuugd + haar melk. Arm meisje was helemaal misselijk en ook uit bed bleef ze nog kokhalzen. Super sneu. Ze raakte echt in paniek en ik heb daardoor lang opgezeten met haar.
Vriendlief was zo lief om toch weer voor dit nachtje haar ledikant naast me neer te zetten, zodat ik dichtbij haar kon zijn. Gelukkig heeft ze de rest van de nacht niet meer overgegeven, maar voorlopig even geen broccoli hapje meer!

Kletskous!
Kyra heeft het babbelen helemaal ontdekt en elke keer als ze dat doet, smelt ik helemaal. Ze kan hele verhalen vertellen als ze aan het spelen is, of gewoon in haar stoel zit. Ontzettend leuk!

Ondertandjes
Jaja, mijn kleine mupke wordt groot. Ik had weer even een emo-momentje hoor, toen ik het tweede tandje ook zag doorkomen. Beide ondertandjes steken nu boven het tandvlees uit en ze bijt er ook al echt mee. Tot nu toe reageert ze erg goed op het doorkomen, want ik heb niet het idee dat ze er last van heeft!

Dat was ’t voor deze week! Aankomende week gaan we hoogstwaarschijnlijk onze vakantie boeken en ga ik voor het eerst babyzwemmen. Maar daarover vertel ik je volgende week!

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Mamaupdate #27 – Broccoli, kletsmajoor en tandjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.