Mijn mama sieraad + Winactie (gesloten)

Sieraden, ik vind ’t mooi, zeker als ze ook nog een betekenis hebben. Vandaag show ik je mijn nieuwste aanwinst én heb ik een leuke winactie!

Persoonlijk sieraad
Eigenlijk draag ik alleen sieraden met een betekenis/waarde voor mij persoonlijk. Een ‘standaard’ sieraad heb ik (nog) niet in mijn collectie. Zo draag ik een ring met de naam (en datum) van mijn vriend, een armband gekregen van mijn moeder toen ik mama werd, een ketting wat mijn relatie met Kyra symboliseert en nu heb ik een nieuwe aanwinst!

Volop keuze
Ik kon maar lastig kiezen, tussen al die leuke sieraden die Kaya-sieraden aanbiedt. Allemaal verschillend, allemaal bijzonder. Ik besloot te gaan voor een wat langere ketting, want zo iets heb ik nog niet. Wat ‘m extra speciaal maakt is natuurlijk dat ‘ie de naam van mijn dochtertje bevat! Tanja graveert de sieraden helemaal zelf met de hand, wat het sieraad uniek maakt. Genoeg gekletst, ik laat je foto’s zien:

 

Mama sieraad

Vind jij zo’n ketting ook mooi om te dragen? Dan heb ik iets leuks! In samenwerking met Kayasieraden mag ik er namelijk eentje aan een van jullie weggeven! Wat je hiervoor moet doen lees je hieronder:

– Laat hieronder een reactie achter waarom je graag deze ketting zou willen winnen en welke naam je graag erin zou willen laten graveren;

én

– Volg Mamakraamtnl op Instagram;

De winactie loopt tot zaterdag 15 april. Ik maak de winnaar bekend via de mail – dus zorg er voor dat je je juiste gegevens achterlaat!

Liefs,

Leonie

15 thoughts on “Mijn mama sieraad + Winactie (gesloten)

 1. Oooh leuk! Ik wil eigenlijk nog heel graag een sierraad met de naam van mijn dochter. Ik vind alleen veel sieraden totaal niet mijn smaak, maar jouw ketting is prachtig! Ik wil graag mee doen om hem te winnen! De naam van mijn dochter is Nora.

 2. Wat een superleuke winactie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een sieraad met de naam van mijn zoontje en deze is echt prachtig ♡♡♡ Hier zal de naam Senn heel mooi op staan.. Ik ga duimen ☘

 3. Zo mooi!!! ?? ik zou deze graag willen met de naam Sem erin. Mijn zoontje van 3 jaar. Nu in verwachting van mijn 2e kindje. Alleen al 3 jaar opzoek naar een mooi sieraad met naam van mijn zoontje. Dit zou echt geweldig zijn!

 4. Erg mooi!! Ik zou de naam van ons zoontje erin laten zetten! Vic. Heel bijzonder zo’n mooi sieraad nog mooier maken met de naam van ons zoontje!

 5. Heel mooi zo’n persoonlijk sieraad dus ik doe graag mee! Ik zou de naam van mijn 8 maanden oude dochter erin laten zetten: Juna.

 6. Hoi Leonie, ik kwam laatst een webshop tegen die van je moedermelk een sieraad maakt! Misschien is dat wat voor je als aandenken aan die bijzondere periode? 🙂

 7. Heel graag met de naam Zinesche Lyana. Dit omdat ik eigenlijk helemaal geen ketting nog heb en het lijkt mij heel mooi om dit later aan Zinesche door te kunnen geven met haar eigen mooie naam erop

 8. Wat een prachtig sieraad en wat een leuke winactie!
  Ik ben 12 weken geleden bevallen van mijn prachtige dochtertje Sophia. Sinds deze week ben ik weer aan het werk en heb het hier heel moeilijk mee, ik mis mijn dochtertje te veel! Het lijkt mij prachtig om zo’n mooi sieraad om mijn nek te dragen tijdens het werken, dan is ze toch nog een beetje bij me.

 9. Wauw zou geweldig zijn! In Juni word onze kleine bink geboren, dankbaar en trots dat wij ons eerste kindje mogen verwelkomen en dat zou ik graag in een sieraad willen verwerken.

 10. Wat een mooie ketting! ? Ik zou de naam van mijn dochter Kiira erin zetten, bijna hetzelfde als bij jou ? En bijna even oud als jouw meisje, 3 weekjes jonger (van 22 augustus ’16), daarom vind ik het ook zo leuk om je blog te volgen!

 11. Wat een mooi sieraad! Ik hou niet van overdreven aanwezige dingen, die doe ik niet zo snel om maar deze is mooi rustig en prachtig persoonlijk met naam! Ik volg je al op Instagram en doe graag mee met deze leuke winactie 🙂

 12. Bijzonder mooi! Mijn zoontje Aron is 5 week te vroeg geboren. Een “randprematuurtje”. Na wat opstartprobleempjes gaat het inmiddels erg goed. Maar wat was het een rare periode! Ziekenhuis in en uit. Mijn vader is helaas 6 weken na de bevalling overleden. We wisten dat dit er aan zat te komen maar het is uiteindelijk toch nog snel gegaan. Ik bedenk me vaak, heeft mijn zoontje het aangevoeld? Het had zo maar kunnen zijn dat mijn vader hem niet had kunnen ontmoeten. Graag zou ik dan de naam Aron opmde ketting willen zetten. Zo is hij altijd bij me, en kan ik me telkens weer realiseren dat ik het ontzettend fijn vind dat mijn vader nog eventjes van hem heeft kunnen genieten.

  Succes met je keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.