Vakantie!

Jaja, het is zover. Morgen stappen wij het vliegtuig in en ik vertel je waar naar toe!

Lange zoektocht
Waar we vorig jaar redelijk op tijd onze vakantie vast legde, kostte het ons dit jaar wat meer moeite om ‘de’ vakantie bestemming te vinden. We waren al wat laat met zoeken, waardoor bepaalde plekken/appartementen/vluchten al volgeboekt waren. Hierdoor werd ons ‘eisenpakket’ steeds minder groot en hoogden we ons vakantie budget steeds wat op, om toch aan bepaalde eisen te voldoen.

Eisenpakketje
We wilde eerst het liefst een wat luxe appartement, een tof zwembad voor Kyra, hoog Zoover cijfer, wat vermaak om het verblijf heen, etc. Dat was allemaal wel te vinden, maar niet in de periode dat wij wilde gaan. Op een gegeven moment werden we gek van het zoeken en besloten we wat andere dingen te zoeken. Hotels met familie kamer/zonder familie kamer, all in, appartementen zonder zwembad etc.
Uiteindelijk besloten om toch echt te gaan voor een heel leuk zwembad voor Kyra en een heel goed cijfer op Zoover en zo kwamen we uit op…

De plek!
Turkije. We gaan morgen dus naar Turkije.. Dat is zo’n 4 uur vliegen (oh, sta me bij met een drukke dreumes), maar dan hebben we wel een heel goed hotel, met all-inclusieve (niet koken/afwassen/nadenken), een mega zwembad voor Kyra met een piratenboot, waterspat-dingen, een dierentuin, etc.
We verblijven daar 11 dagen/10 nachten en daarna hebben we nog heerlijk een weekje thuis in Nederland samen.

Wij gaan dus gewoon heel veel zwemmen, glijden, spelen, dierentuin bezoeken, eten, eten, ijsje eten, knuffelen en heeeeeel veel genieten van elkaar.
Volg me op Instagram om hier veel van mee te krijgen, mocht je dat leuk vinden! Ik ben gek op Insta Stories;).

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Vakantie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.