Hiep Hiep Hoera! Kyra is 1 jaar!

Jeetjeminee, mijn meisje is vandaag 1 jaar oud geworden. De tijd is werkelijk voorbij gevlogen! Vandaag geen mama update, maar deze bijzondere aankondiging + haar maandfoto’s op een rijtje.

Een jaar geleden, om 15:57, beviel ik in het ziekenhuis van Kyra. Een ontzettend bijzonder en emotioneel moment wat ik never nooit meer zal vergeten. Het meisje wat al die tijd in mijn buik had gezeten, mocht ik eindelijk ontmoeten. Vanaf toen waren we ‘ineens’ met z’n 3tjes en vormden we een echt gezin.

Het was me een jaartje wel; een jaar waarin we voor het eerst te kampen kregen met echte ‘vermoeidheid’, onzekerheid en bezorgdheid. Maar ook een jaar met vooral veel; gelach, geknuffel en intense verliefdheid. Dat intense gevoel van geluk dat je al kan voelen zodra ze allen al lacht is onbeschrijfelijk.
Kyra is gegroeid van een klein mupke die graag op mijn borst in slaap viel, naar een drukke dame die continu stapjes wil zetten, naar iedereen lacht en je de oren van de kop ‘kletst’ in haar mooie babytaal. Damn, mijn kleine meisje is geen baby meer – maar een dreumes!

Maandelijks hebben wij Kyra op de foto gezet, om haar groei te kunnen bijhouden en deze deel ik graag met jullie! Zie hieronder foto’s van Kyra van maand 1 t/m maand 11.

Vandaag ga ik met Kyra lekker naar de kinderboerderij – want dat vind ze mega mooi, spelen met haar verjaardagscadeau en poffertjes eten. Zondag komen familie en vrienden om haar eerste levensjaar eens goed te vieren.

Liefs,

Leonie

One thought on “Hiep Hiep Hoera! Kyra is 1 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.