Kyra’s B’day Preps!


Och jongens, nog 2 maandjes en dan is ’t zo ver! Kyra wordt 1 jaar. Langzaamaan ben ik een beetje plannen aan het maken voor haar verjaardag.

Bezoek
Wie nodigen je allemaal uit voor zo’n bijzondere eerste verjaardag? Zo’n mijlpaal is natuurijk hartstikke leuk om met iedereen te vieren, maar wellicht niet zo handig voor Kyra. De belangrijkste mensen, die ze daadwerkelijk ook echt kent krijgen allemaal een uitnodiging in de brievenbus!

De uitnodiging
Natuurlijk vind ik het belangrijk om voor haar eerste echte verjaardag een toffe uitnodiging te maken. Ik ben al wat inspiratie aan het opdoen. Een toffe foto van haar, feitjes op een rij of een leuke kaart…

De taart
Woohoo. Wie mij al een langere tijd volgt, weet dat ik het leuk vind om te bakken. Echter is deze hobby een beetje ‘on-hold’ gezet, gezien de tijd die ik er voor heb wat schaars is + het niet echt goed is voor de kilo’s.
De taart van de Gender Reveal Party heb ik zelf ook gemaakt en daar ben ik nog steeds hartstikke trots op. Het idee is dan ook om weer zelf aan de slag te gaan.

Thema
Hoe leuk is ’t om een feestje te geven in een bepaald thema? Dit lijkt me niet alleen leuk voor haar eerste verjaardag, maar alle verjaardagen die nog gaan volgen. Nu is ze nog niet echt fan van Woezel & Pip of Frozen, maar dat komt dan de volgende keer wel.
Ik denk dat we gewoon een kleur als thema kiezen, waar de taart dan ook weer leuk op zal aansluiten.

Versiering
Afhankelijk van het thema, gaan we de boel hier in huis natuurlijk ook versieren. Niet te overdreven (lees: prikkels!), maar wel dat het goed zichtbaar is dat onze kleine meid een feestje viert! Zo’n letter-slinger vind ik wel cool om hier op de muur te hangen met natuurlijk ballonnen en andere versiersels.

Hapjes
Ook hier heb ik nu al zin in om te bedenken wat we allemaal gaan maken/kopen. Het moeten niet alleen ongezonde/zoete hapjes zijn. Wij willen Kyra eigenlijk zo lang mogelijk van al die junk houden.. dus ik ga Pinterest eens afstruinen voor gezonde, maar wel toffe hapjes voor op haar feestje.

Cadeautjes
Voor nu heb ik nog niet echt een idee wat je aan een dreumes kan geven. Binnenkort zal ik eens op zoek gaan wat Kyra kan gebruiken en leuk zou vinden. Zo kunnen we een wensenlijstje maken.

Heb ik overal aan gedacht? Hoe was de eerste verjaardag van jouw kindje?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Kyra’s B’day Preps!

  1. Wij hebben de eerste verjaardag groots gevierd in de tuin. We maakte een grote Amerikaanse taart met giraffe vlekken. En een tuin vol mensen. Over 6 weken is Emily jarig en word ze twee. Dit jaar maken we weer een grote taart en een een groot feest. Wat een mijlpaal he, die eerste verjaardag. Ik ben benieuwd naar al je blogs over de voorbereidingen!
    Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Met een zwart randje. Een miskraam. Hoe voel ik me nu?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.