Mamaupdate #43 – Beenhangen


Het is weer tijd om te vertellen hoe afgelopen weer eruit zag! Lees je mee?


Uitnodigingen op de post
Jahaa, laatst schreef ik al een update over Kyra’s eerste verjaardag. En afgelopen week gingen de uitnodigingen de deur uit. We hebben veel leuke reacties gehad en ik hoop dat iedereen kan komen op haar feestje. Binnenkort zal ik de uitnodiging hier op Mamakraamt laten zien.

Blok aan m’n been
Niet figuurlijk natuurlijk, maar letterlijk! Kyra kan behoorlijk snel kruipen en als ze de bui te pakken heeft, komt ze naar me toe gekropen om vervolgens aan mijn been te gaan hangen. Ze wil dan graag opgetild worden. Ik geef niet altijd toe, want soms ben ik gewoon even bezig en moet ze even wachten. Nou, dat vind mevrouw meestal geen goed idee en kan dan wat mopperig reageren. Tja; het is niet anders.

Wild van Luna
Kyra wordt helemaal wild als onze hond in een wat speelse bui is. Ze lacht gigantisch hard en springt zowat de lucht in. Ze vindt het ook wel een beetje spannend, want dit alles doet ze wel als ze dicht bij een van ons is. Ze is echt gek op onze hond; kruipt haar geregeld achterna en ook aaien is iets wat er dagelijks bij hoort.

Da!
In ons tvmeubel hebben we vakjes waarin haar boekjes staan. Kyra is werkelijk gek op boekjes lezen, voorgelezen worden en plaatjes kijken. Nu dat ze precies weet waar die boeken dan vandaan komen, kruipt ze er geregeld naar toe om vervolgens te wijzen en “da!” te roepen. Het liefst wil ze dan samen een boek uit de kast pakken… Zo schattig. Je kan dus wel raden wat we samen vaak aan het doen zijn…

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.