Kyra’s eerste verjaardagsfeestje

Afgelopen zondag vierde wij Kyra’s eerste verjaardag en vandaag vertel ik je erover…

Anders dan anders
Kyra slaapt de laatste tijd nog maar 1x per dag; om 12:00 ongeveer. Toen wij de uitnodiging maakte voor haar verjaardag, sliep zij nog 2x en daar werd dan ook de tijd van het feestje op gebaseerd. Wat dus nu het geval was, was dat Kyra’s feestje precies begon zodra ze wat moe werd.. Niet heel handig.
Wij probeerden dan ook om haar alsnog in de ochtend in bed te leggen (want ze was ook echt wel moe), maar na heel wat gehuild te hebben, hebben we haar uiteindelijk toch maar uit bed gehaald. Ze ging gewoon niet slapen!
Kyra kwam dus met betraande ogen naar beneden, net een half uurtje voordat de eerste visite kwam.

Cadeautjes!
Maar ach, dat mocht de pret niet drukken. Het werd tijd voor cadeautjes. Het ene cadeau na het andere werd uitgepakt. Kyra vond het allemaal enorm overweldigend, spannend en keek zoals altijd eerst even de kat uit de boom. Ze was ook natuurlijk nog moe; dus helemaal in hum zat ze niet.
Samen hebben we haar cadeautjes uitgepakt en man man, wat is ze verwend! Een loopfietsje, puzzels, boekjes, keukenspulletjes, kleertjes, geld, etc. Super leuk allemaal.


Zingen & Taart
Na het uitpakken van de cadeautjes hebben we met z’n allen voor Kyra gezongen en bliezen wij met z’n drieën het kaarsje uit. Ik had een witte chocolade-drip-cake gemaakt (3 laags; helaas staat de binnenkant nergens op de foto) én een aantal cupcakes. Kyra kreeg voor het eerst een hapje cake, maar ik had niet het idee da ze het nou zo lekker vond. Gelukkig maar, want we willen haar toch zo lang mogelijk zo ‘suikerloos’ opvoeden.

Spelen en knuffelen
Na de taart kon Kyra vast met haar nieuwe speelgoed spelen en werd er wat af geknuffeld.. Tot op een gegeven moment het echt wel laat voor haar werd en dus bedtijd. Helaas midden op haar feestje, maar het was gewoon niet anders. Ze was helemaal op en viel aan de borst in slaap.
Na ongeveer 1,5 uur hebben we haar toch maar wakker gemaakt, zodat ze nog gezellig met haar vriendje Lucas in de tuin kon spelen en nog even kon genieten van haar party.

Het was jammer dat ze geen ochtenddutje had gedaan, anders was ze vast haar hele feestje erbij geweest. Maar ach! Het was een geslaagde eerste party en ik weet zeker dat Kyra het naar haar zin heeft gehad.

Liefs,

Leonie

One thought on “Kyra’s eerste verjaardagsfeestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.