Kyra’s nieuwe babykamer – inspiratie opdoen


Zoals je wellicht al weet, gaan wij verhuizen! In september krijgen wij de sleutel en dan kan het opnieuw schilderen en inrichten gaan beginnen. Kyra krijgt een nieuw plekje, dus vandaag neem ik je mee in mijn ideeën.

Verf/behang/muurstickers
Ik vind zo veel leuk, dat het moeilijk kiezen is. Nu hebben we muurstickers op Kyra’s kamer geplakt, maar in het nieuwe huis willen we toch wat anders. Ik vind geometrisch behang heel erg tof, maar ook een lambrisering van verf leuk.

(bron)
(bron)
(bron)
(bron)

Kleurenpalet
Qua kleuren kan je ook wel beetje zien welke kant we op willen..! We willen de tint roze graag toepassen, maar dan wel een lichte kleur (niet zo’n felroze), pastel. Dat in combinatie met wit en eventueel grijs vind ik echt mooi. Nu alleen dus nog kiezen tussen lambrisering verven of behang!

Meubels
We zijn super blij en tevreden over onze mooie moderne baby-kamer meubels. Dus ik kan niet wachten om deze te zien in de mooie ‘nieuwe’ en grote kamer van Kyra.

Accessoires
Ik ben er nog lang niet over uit. Ik weet wel zeker dat we een plankje boven de commode niet meer gaan doen (onhandig met aankleden en Kyra trekt zich er nu aan op). De plankjes die er nu hangen, gaan wel mee en wellicht kopen we er nog twee bij om onderstaande boekenplankjes mee te vullen.
                                                (bron)
Verschillende soorten lijsten met posters, kaartjes of een mooie foto, wil ik ook wel graag plaatsen in de nieuwe kamer van Kyra. Wellicht, mits we lambrisering kiezen, staat dit wel vet boven haar bedje:

(bron)
(bron)

Nou, zoals je leest: ideeën genoeg! Nu nog wat knopen door gaan hakken samen met vriendlief. Wat vind jij het leukst? Ik hoor het graag!

Liefs,

Leonie

 

One thought on “Kyra’s nieuwe babykamer – inspiratie opdoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.