Mamashowt: Babykleding Shoplog!

babykleding
Woohoo. Shoppen voor de kleine dame is een groot feest. Ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen;). Kyra had wat nieuw spul nodig (vond ik), dus ik heb even wat geld uitgegeven. Ik probeer de prijzen eronder te zetten, maar ik heb niet van alles het bonnetje meer… Bereid je voor op veel foto’s van veel babykleding!

Babykleding
Bij de H&M deed ik een bestelling omdat ik vaak in de winkel niks kan vinden. De basic broekjes die ik had, waren te klein en versleten aan het raken, dus ik besloot wat basics te kopen in maat 56 en 62. (Geen gein: dat grijze broekje is maat 56! Hij valt veel te groot. Die kan ze dus pas volgende maand aan, helaas.)Het zwarte en het gestreepte broekje zijn ‘gevoerd’ van binnen, er zit een soort warm stofje in!

Zwarte broekje – 4,99 // Gestreepte broekje – 5,99 // Grijze broekje – 5,99

img_0265
Ook deze twee items kocht ik online bij de H&M. Het grijze vest (maat 56) past overal wel bij en de trui (maat 62) vond ik te schattig om te laten liggen.

Grijze vest – 9,99 // Wolkjestrui – 9,99

img_0271
Basic witte shirtjes vind ik handig zodat ik deze kan combineren met geprinte broekjes. Ik bestelde daarom 2; maat 56 en maat 62. Kyra kan, verschilt wel per merk, maatje 56 al wel aan. Echter valt dit shirt zo groot dat ik bang ben dat ze nog een maand moet wachten.
Op Instagram vond ik iemand die haarbandjes verkocht. Ik vind dit echt super leuk bij Kyra staan, dus ik bestelde er een aantal.

Witte longsleeve – 4,99 // Bovenste haarbandjes – 2 voor 6 euro // Gebreide haarband – 3,50

img_0263
Laatst gingen we even met z’n drieen erop uit en liepen we de Wibra en Zeeman binnen. Aangezien de bestelde broekjes bij de H&M nog wat te groot vallen, kocht ik er hier nog een aantal in maat 56. Twee gestreepte broekjes heb ik niet op de foto kunnen zetten, deze zitten in de was.

Ik geloof dat het tweede gestipte broekje zo’n 2,50 kostte en de rest zo’n 5 euro. Deze zitten trouwens nog iets te ruim, maar zeker niet onprettig.

img_0264

Bij de Wibra vonden we ook nog twee shirtjes; altijd handig om te hebben toch? Van het gestreepte shirtje hebben we ook het broekje (wat we natuurlijk niet samen aan gaan trekken;)).

Shirtjes – ongeveer 5,-, maar weet het niet zeker

img_0269

Altijd als ik boodschappen doe, wip ik de HEMA even binnen om te kijken of er weer wat nieuws hangt. En dat was dit keer zo! Tja, #strijkendoeiknietaan, maar ik vind het zo’n leuk setje (maat 56)!

Poezenromper – 4,99 // Jumpsuitje – 10,-

img_0272
Bij een babywinkel hier in de buurt hing de nieuwe collectie van Noppies al in de schappen. Ik kon me niet inhouden en ik kocht deze toffe trui (maat 62).

Trui – 22,99

img_0273

Mijn moeder was mee winkelen en die werd verliefd op deze tuniek (maatje 62); vooral door de tekst: “All of me loves all of you”. Deze kreeg Kyra dan ook van haar cadeau, lief he!

Tuniek – 19,99

img_0276
Ik bezocht ook nog de Prenatal tijdens de Mama-Mazzeldagen. Daar was 20% korting op alle kleding. Leuk! Dus ik kon het niet laten daar nog wat te shoppen. Deze jurk van het merk Name It nam ik mee in maatje 62.

Jurk – 16,95

img_0277

Deze had ik al eerder in de schappen zien hangen, maar nam ik toen ‘m niet mee. Nu kwam ik ‘m weer tegen, dus nu moest ik ‘m wel aanschaffen natuurlijk. Dit broekje is van Noppies en nam ik mee in maatje 62.

Broekje – 19,99

z_3999416_001

Ik vergat er zelf een foto van te maken, dus deze afbeelding komt van de site. Maar deze nam ik ook nog mee. Al wel in maatje 56, want deze is ideaal om overal overheen te gooien als ’t wat afkoelt. Hij is gewoon van Prenatal eigen merk.

Vestje – 16,99

Zo, dat zijn de kleertjes die ik de afgelopen tijd heb aangeschaft. Ze heeft in ieder geval al wat ‘winterspul’ voor strakjes, want voordat ze in maatje 62 zit, zijn we denk ik  wel een maandje verder.

Wat vind jij van de geshopte babykleding? En gaat jouw voorkeur uit naar zo’n shoplog, of shoplog in videovorm? Let me know!

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Mamashowt: Babykleding Shoplog!

    1. Haha, Oops, sorry! Het is ook allemaal veel te leuk.
      Bedankt voor je reactie; een filmpje kijken is idd soms wat minder makkelijk.

  1. Oh heerlijk die kleine kleertjes! Die blauwe trui met wolkjes vind ik echt leuk! Ik denk dat ik hem ook ga bestellen, sorry, copycat haha. Olivia zit ineens in maat 62, 56 heeft ze amper aan gehad. Het is goed dat ik tijdens m’n zwangerschap best veel te groot had gekocht toen anders had ik nu alles nog moeten gaan shoppen haha.
    Kelly onlangs geplaatst…20 dingen die je (nog) niet over mij wistMy Profile

    1. Haha, dat zei je al op Insta. Lekker kopen, hij is veel te leuk om te laten hangen;). Ik hoop dat kyra een fijne poos in 62 mag zitten, dan kan ze t lekker vaak aan:). Nu lijkt t nog heel lang te duren voordat ze dr in past.. haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.