Mamashowt: De groeiende zwangere buik #3

31/39
Vandaag het 3e en ook het laatste deel van ‘de groeiende zwangere buik’, waarin ik de laatste buikfoto’s achter elkaar zet voor jullie! Ik show jullie mijn zwangere buik vanaf week 31 t/m week 39!

31 Weken
31 Weken

Ik weet nog dat ik vanaf dit termijn echt niet meer kon wachten op mijn verlof. Ik was de werkdagen letterlijk aan ’t aftellen. Niet omdat ik ’t zozeer heel zwaar had, maar ik was gewoon toe aan rust en lekker te beginnen met alle voorbereidingen.

32 Weken
32 Weken

Deze week werd mijn buik professioneel vastgelegd tijdens een fotoshoot. Ik ben nog steeds hartstikke blij met het resultaat!

33 Weken
33 Weken

Mijn buik voelde vanaf hier echt wel zwaarder. Ik had zoveel moeite met overeind komen, omdraaien en met mijn schoenen aantrekken, haha. Dolblij was ik, want ik had vanaf deze week eindelijk vakantie/verlof!

34 Weken
34 Weken

In de 34e zwangerschapsweek had ik ontzettend veel gepland, allemaal leuke dingen! Echter was deze drukte ook wel flink te merken; ik had enorm last van harde buiken!

35 Weken
35 Weken

Vanaf deze week begonnen mijn zwangerschapsbroeken behoorlijk te knellen. De buikband kon ik niet meer over mijn gehele buik rekken, dus zat echt een stuk minder prettig. Ook hadden we een liggingsecho en onze dame lag al fijn met haar hoofdje naar beneden.

36 Weken
36 Weken

Omdat ik niet wist hoe lang ik nog met zo’n mooie zwangere buik zou mogen lopen, kocht ik toch maar een nieuwe zwangerschapsbroek (in een maatje groter), die wel fijn zat. Vanaf dit termijn mochten we nu ook elke week langskomen bij de verloskundige, erg prettig om steeds bevestiging te krijgen dat het goed gaat.

37 Weken
37 Weken

Woohoo! Mooie mijlpaal bereikt! Vanaf 37 weken is het kindje ‘af’ en zou ze al mogen komen. Dit maakte dan ook dat ik niet meer kon wachten op haar komst en haar zo snel mogelijk wilde ontmoeten.

38 Weken
38 Weken

Ik kreeg deze week regelmatig harde buiken + wat krampen, waarbij ik me elke dag (heel vaak) afvroeg of het was begonnen.. “Zal dit het zijn?”. Niets bleek minder waar;).

Zwangere buik
39 Weken

De allerlaatste buikfoto! De 40 weken heb ik net niet gehaald, want Kyra werd 1 dag voor de uitgerekende datum geboren.

Jeetje, wat ben ik enorm blij met de hoeveelheid buikfoto’s. Ik vind het erg leuk om dit proces terug te zien en nog na te genieten van mijn mooie ronde vormen. Ik had verwacht dat ik mijn buik enorm zou missen, maar dat valt me alles mee! Haar kunnen zien en vasthouden is echt ’t mooiste wat er is!┬á

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamashowt: De groeiende zwangere buik #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.