Mamashowt: Favorieten tijdens mijn zwangerschap

Favorieten

Sinds ik zwanger ben, heb ik een aantal dingen verzameld waar ik nogal gek op ben. Aangezien ik in mijn 33e week zit, leek het me wel leuk om jullie mijn favorieten te laten zien! Benieuwd naar waar ik blij van wordt tijdens mijn zwangerschap? Lees dan gauw verder!

Bio-Oil
Ik weet dat je er niet zo heel veel aan kan doen en dat het erfelijk bepaald is of je striea krijgt, of niet. Toch besloot ik Bio-Oil aan te schaffen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Inmiddels is dit al weer het 3e flesje… Elke avond smeert mijn vriend mijn buik & borsten in (wat hij helemaal niet erg vindt om te doen) met deze heerlijk ruikende olie. Vaak reageert onze dochter ook nog op de buikmassage en maakt mijn vriend contact met haar.

Favorieten

Done By Deer muziekdoosje
Al een aantal keer las en hoorde ik dat als je muziekjes afspeelt bij je buikbaby, hij/zij deze zal herkennen na de geboorte. Daarom kreeg ik van papa-in-spe een muziekdoosje van Done By Deer (zo’n tof merk!). Wij spelen het muziekje elke avond na de buikmassage af.

Favorieten

Fritsje het voedingskussen
Tja, de naam heb ik maar overgenomen vanuit mijn Zwangerfit klasje. Ik schaftte ‘m al behoorlijk snel aan, omdat het blijkbaar zo lekker zou slapen. Nou, ik vond het eerst helemaal niks. Totdat ik een behoorlijke buik kreeg en ik eigenlijk niet meer lekker sliep zonder Fritsje! Nu ligt ‘ ie standaard in bed (niet zo gezellig voor mijn vriend, maar ach) en slaap ik stukken beter.

Favorieten

Kinder en Tony Chocolony
Ik weet niet of dit zo nodig een zwangerschapsfavoriet is, aangezien ik dit voor mijn zwangerschap ook al heerlijk vond om te eten. Maar in al die weken zwanger zijn, heb ik er toch aal een aantal van naar binnen gewerkt. Gelukkig vallen de extra kilo’s nog mee, dus het mag af en toe nog wel. Echt puur genieten, vooral de “Salted Caramel” versie.

Favorieten

Birkenstocks
Met het hete weer laat ik toch liever mijn sneakers voor wat het zijn en trek ik mijn Birkenstocks het liefst aan. Ik vind het niet de meest mooie slippers/sandalen, maar ze zijn goed voor mijn voeten en ze lopen super lekker! Hier kan ik de zomer nog wel op door waggelen met mijn babybuik.

Favorieten

Wat waren jouw favorieten tijdens de zwangerschap?

Liefs,

Leonie

4 thoughts on “Mamashowt: Favorieten tijdens mijn zwangerschap

 1. Haha, Fritsje 😉
  Nou, onze Fritsje vond ik bij mijn eerste zwangerschap helemaal niks en bij deze ook niet. Ik ben nu ruim 36 wkn zwanger en er ligt wel een heel ford aan kussens in ons bed zodat ik mezelf fatsoenlijk kan positioneren, haha. Onze Fritsje komt als de baby er is wel tevoorschijn trouwens want dat is super fijn bij het voeden! Succes nog even!
  Wendy onlangs geplaatst…Kreukvrij zonder strijken. Echt waar.My Profile

  1. Een heel ford aan kussens! Dat is ook al zo gezellig in bed, hihi.
   Ik ben benieuwd of ik Fritsje ook handig ga vinden bij het voeden. Bedankt!

 2. Haha wij noemde ons voedingskussen Sammie van Sammie de slang! Leuk om je favorieten te lezen 🙂 En van harte met je verjaardag vandaag! (nog een keertje :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.