Mamashowt: Kleding voor na de bevalling*

Kleding bevalling

Shoppen is toch zeker wel een van mijn grootste hobby’s. Ik vond het dan ook heerlijk om te snuffelen tussen een voor mij nieuwe collectie, die positiekleding (en natuurlijk al die babykleding). Ondanks dat een aantal mensen hadden gezegd dat je echt geen positiekleding nodig hebt, ben ik toch gewoon gaan shoppen en kocht ik een aantal zwangerschaps-items. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad! Nu dat de bevalling dichterbij komt, kriebelt het al weer om te kijken naar nieuwe kleding. Ik zocht een aantal items uit die ik wel zou willen dragen als ik bevallen ben. Kijk je mee?

Collage1

Laten we beginnen met wat shirtjes. Als ik net bevallen ben, heb ik niet zo’n behoefte om strakke aansluitende shirtjes te gaan dragen. Ik heb natuurlijk geen idee hoe mijn lichaam eruit ziet als ik eenmaal bevallen ben. Feit is wel: mijn mooie zwangere buik is weg, dus die hoef ik ook niet meer zo nodig te showen.
Ik vond deze wijdvallende shirtjes bij de webshop your look for less. Ze lijken me niet alleen qua pasvorm fijn zitten, die cut-out’s maken de shirtjes ook zeker uniek.

Collage2

Dan vond ik bij dezelfde webshop ook nog deze blouse-achtige shirtjes. Ik dacht dat dit wel handig zou zijn straks met borstvoeding geven (als dit gaat lukken). Gewoon, ritsje omlaag en voeden maar! Daarbij vallen ze ook mooi wat losser om de buik heen, wat natuurlijk ook een fijne bijkomstigheid is.
Collage
Collage4En als laatste deze items nog. Ik denk dat ik mijn eigen broeken wel weer aan kan, als mijn bolle buik weg is, in ieder geval dat hoop ik tenminste. Echter kan ik niet wachten om nog wat extra’s te shoppen. Deze jeans van de H&M vind ik erg mooi en is lekker high-waisted waar ik mijn buikje een beetje in kan verbergen. De groene broek komt ook van de H&M en die vond ik wel lekker stoer. Deze leuke, losvallende, shirtjes van de Villa erop en i’m good to go!

Wat voor een kleding droeg jij graag na jouw zwangerschap?

Liefs,

Leonie


*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.