Mamaupdate #13 – Voeden tijdens het werk + bijna auto ongeluk!

img_7758
Het is weer tijd voor een mamaupdate! Vandaag klets ik jullie bij over mijn afgelopen week waarin ik tijdens het werk lekker kon voeden en had ik bijna een auto ongeluk!

Live voeden
Hoe ideaal! Jullie konden maandag al lezen hoe mijn eerste twee werkdagen na mijn verlof gingen, dus daar hoef ik niet al te veel over uit te wijden. Toch wil ik hier nog even vertellen hoe blij ik ben dat onze fijne gastouder om de hoek van mijn werk woont. Ik kan en mag dus zo vaak als ik wil (mits dit binnen het aantal uren waar ik ‘kolfrecht’ op heb) mijn meisje voeden. De gastouder appt mij als ze wakker wordt en/of hongersignalen vertoont en we houden over ’t algemeen om de 3 uur aan voor een richtlijn. Super fijn.

Auto ongeluk
Zaterdag gingen wij als gezinnetje weer lekker wandelen op de hei. Ik reed, want de family-fix zit bij mij in de auto (zo’n handig ding!). Op de terugweg stond ik goed voorgesorteerd maar werd ik werkelijk bijna van de weg gedrukt door een of andere tjappie. Ik schrok me werkelijk kapot en moest echt enorm in de ankers, anders had hij me vol geraakt. Ik was zo gescrhokken dat ik zowat trilde en moest ook een traantje laten (“mijn dochtertje zit in de auto!”). Jeetje. Auto rijden vind ik al vreselijk, maar met je kindje erin maakt het allemaal nog een stuk kwetsbaarder.

Kletsmajoor
We kletsten wat af afgelopen week. Jeetje, wat kan Kyra een hoop geluidjes maken. Zo ontzettend schattig en leuk. Kyra vindt het ontzettend leuk om samen te ‘kletsen’. Ze lacht dan lekker veel en en babbelt terug in haar eigen taaltje. Echter is ze nu ook in de ochtend, als ze wakker wordt, haar hele woordenboek aan het voorlezen. Zo rond 7:00 kletst mevrouw maar al te graag ons wakker. Ik kan er dan wel weer om lachen, maar goed voor de (nacht)rust is ’t niet.

Dat was ’t weer voor deze week!

Liefs,

Leonie

3 thoughts on “Mamaupdate #13 – Voeden tijdens het werk + bijna auto ongeluk!

  1. Haha, onze Annebel klets ook graag ’s nachts. Fijn zo om 5 uur ’s ochtends als ze de ochtend niet niet heeft gered met doorslapen….:S Fijn dat je lekker zelf je kindje kan gaan voeden tijdens werktijd. Ik begin over anderhalve week weer met werken. Dan is Annebel thuis bij haar papa. Die geeft haar overdag kunstvoeding en ik geef haar ’s ochtends en ’s avonds de borst.
    Margriet onlangs geplaatst…Winactie: lappenpopMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.