Mamaupdate #25 – Onrustige nachten en pleziergilletjes!

Update 25 al weer! Vandaag schrijf ik over onrustige nachten, pleziergilletjes en vroeg opstaan.

Onrustig slapen
Afgelopen week hadden we twee nachten dat Kyra vaak wakker werd. Dan lag ze er net 45 minuten in, begint ze heel hard te huilen. Ook echt een heel zielig huiltje, alsof ze in paniek was ofzo. Normaal als we haar in de avond in bed leggen is ze meteen vertrokken en geef ik haar uiteindelijk een ‘droomvoeding’ als ik zelf naar bed ga. Ze slaapt dus eigenlijk altijd wel goed!
Om 6:00 heb ik haar toen uiteindelijk maar naast me neer gelegd en toen zijn we samen nog even in slaap gevallen, gelukkig. Dat was trouwens wel weer heel lang geleden! Genieten.

Vroeger wakker
Het ritme verandert een beetje… Mevrouw is in de ochtend steeds eerder wakker. Normaal lag ze altijd rond 8:00 wakker in haar bedje te koekeloeren. Nu is ’t vaak al vanaf 7:00 of soms nog eerder! Megh, balen. Afgelopen maandagochtend was ze weer heel vroeg wakker en ik dus ook, dus ik besloot maar mee te doen met haar ochtenddutje, haha.

Gillen van plezier
Soms schrik ik er gewoon van! Dan ligt ze in de box en dan komt er me een geluid uit haar, niet normaal. Ze heeft dan zoveel plezier dat ze dat even iedereen moet laten weten, haha. Ze gilt echt en als ik dan naar haar kijk begint ze te lachen. Smelt momentje.

Liefs,

Leonie

One thought on “Mamaupdate #25 – Onrustige nachten en pleziergilletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.