Mamaupdate #38 – Buitenbadje!


Het is weer tijd voor een mamaupdate! Vandaag schrijf ik over de eerste keer naar de kinderboerderij en in een buitenbadje spelen. Maar ook over het afpakken van de bal van Luna en het zien van zichzelf in de ruit…

Varkentje aaien
Afgelopen vrijdag besloten we naar de kinderboerderij in de buurt te gaan. Ze hebben verschillende dieren die je kan bekijken, waaronder van die mega schattige mini-varkentjes. Deze kwamen naar Kyra toegerend toen ze voor het hekje ging ‘staan’. Die neuzen gingen door de spijlen heen en Kyra vond het maar wat mooi om dit even aan te raken.
We hebben een super leuk uitje gehad, ze doet het ook zo mega goed altijd als we op pad zijn!

Buiten spetteren
Gisteren was het onwijs warm buiten en besloot ik even met Kyra naar de Action te rijden om een buitenbadje aan te schaffen. Ideaal om met een klein laagje water te vullen en haar lekker te laten spetteren, spelen en tegelijkertijd af te laten koelen.
Ik besloot om er lekker bij te zitten en samen hebben we wat gespeeld en geknuffeld. Heerlijk!

Bal afpakken
We hebben hee wat uurtjes buiten doorgebracht afgelopen week. Kyra vindt het heerlijk om lekker te tijgeren in het gras en ziet van alles. De bal van Luna vind ze ook mega interessant, dus als die in haar zicht ligt, gaat ze er meteen op af. Luna vindt dat prima overigens, maar kan er wel wat ‘lomp’ en speels van worden, haha. Vaak als Kyra er bijna bij is, pakt Luna ‘m weer van het gras af, want soms zorgt voor wat traantjes..hihi.

Buiten eten
Met dit mooie weer zetten we haar Stokke kinderstoel gewoon buiten neer, zodat we met z’n allen lekker buiten kunnen eten. Ze zit dan aan het hoofd van de tafel, waardoor ze naar binnen kan kijken en dus naar zichzelf. Dit vind ze mega mooi en zwaait dan naar zichzelf of zit te gillen van plezier. Te leuk om te zien.

Zoals je leest hebben we heel veel buitenpret gehad. Vandaag gaan Kyra en ik weer genieten van het lekkere weer, want na vandaag word ’t minder, helaas.

Liefs,

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.