Onze vakantieplannen


Begin juni hebben wij vakantie opgenomen en dat betekent dat we binnenkort onze vakantie willen gaan boeken. Vandaag een blogje over onze vakantieplannen.

10 Maanden
Als wij op vakantie gaan is Kyra zo’n 10 maanden oud. Ze kan dan natuurlijk al weer een stuk meer dan nu, maar hoe ze precies ontwikkelt is, weten we natuurijk niet. Wat wel erg fijn is, is dat Kyra dan zelfstandig kan zitten. Dus uit eten of ergens een drankje doen zou een stuk gemakkelijker gaan!

Zon, zwemmen, wandelen, etc.
Dat is eigenlijk wat we zoeken. We hebben getwijfeld om ergens ‘in de buurt’ met de auto op vakantie te gaan, zoals Duitsland of België. Maar aangezien we echt mooi-weer-garantie willen en eigenlijk gewoon met Kyra lekker kunnen genieten van het zwemmen en rollebollen in de schaduw, lijkt ons dat toch een minder goed idee.

Locatie
Het maakt ons niet zo heel veel uit, maar we willen niet te lang vliegen. Hooguit zo’n 3 uur. We zitten zelf te denken aan Griekenland of Spanje. Het liefst overnachten we in een appartement, zodat we zelf ook eten kunnen bereiden en niet vastgebonden zitten aan openingstijden van restaurants en dergelijke.
We hoeven niet naar toeristische attracties, maar we willen vooral gewoon genieten van elkaar. Het zou fijn zijn als het appartement dichtbij een dorpje ligt, zodat we wel wat vertier hebben. Natuurlijk is een zwembad een must.
Wie weet huren we wel een auto, zodat we niet gebonden zijn aan de locatie an sich en dat we ook nog wat meer kunnen zien van de omgeving (al vind ik dat wel spannend: auto rijden in het buitenland).
We gaan hooguit 8-10 dagen, want te lang van huis met Kyra lijkt ons ook niet prettig. Het gaat er echt om dat we even samen zijn, volop kunnen genieten van elkaar, het weer, ander eten en het zwemmen.

Heb jij tips?

Liefs,

Leonie

2 thoughts on “Onze vakantieplannen

  1. Ik zit zelf ook met een kleintje en wij zijn aan Tenerife aan het denken. Zijn er twee jaar geleden ook geweest en veel mensen zater er toen met kleine kindjes. Je kan er ook heel gezellig wandelen. We zijn er toen ook in juni geweest en toen was het er warm maar niet te heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.