Zara sale shoplogje


Zoals bijna elke mama heb ik ook geshopt tijdens de sale bij Zara. Het is niet veel, maar het leek me toch leuk om het te laten zien!

Kyra had nog wel wat zomerkleding nodig, ze heeft wel wat, maar niet voldoende; vind ik dan. De Zara sale kwam dus wel goed van pas…

Laten we beginnen met dit jurkje. Deze kwamen we al tegen in de Zara op Kreta, maar was er niet meer in haar maat. Gelukkig kon ik ‘m nog bemachtigen online. Issie niet leuk?

Korte broekjes zijn echt ideaal. Ik vind jurkjes wel tof (mits wat stoerder dan), maar eigenlijk is het helemaal niet handig met een kruipende baby: Hallo luier-alert. Ik zag deze online en moest ‘m gewoon in m’n winkelmandje gooien.

De meeste (leuke) korte broekjes waren allemaal al uitverkocht; en dat terwijl ik er vroeg bij was! Ach; heel NL shopt tijdens de sale online dan, haha. Ik wilde deze eigenlijk in het roze, maar die was er al niet meer. Zo’n geel kleurtje is ook wel lekker fris en eens wat anders.

Natuurlijk zitten er ook geprinte broekjes bij m’n bestelling, hoe kan ’t ook anders! Deze vond ik wel stoer en lekker zomers.

Het andere geprinte broekje zit al in de was, want deze heeft ze al aangehad (zoals je hierboven kan zien). Een goede foto heb ik dus niet kunnen schieten; maar zo heb je een beeld. Voorop de broek zit een hele stoere zak en hij valt wat wijder; harembroekje met een toffe zomerse print.

Als laatste dit romper/jurkding. In ’t echt is ie wel wat leuker dan zo op de foto, maar deze heb ik meer in m’n mandje gegooid omdat ik anders verzendkosten moest betalen, hihi. Het is wel een handig ding voor als het echt poepie heet is.

Dat was ’t allemaal! Heb jij nog leuke dingen gescoord?

Liefs,

Leonie

6 thoughts on “Zara sale shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.