Zwangerschapsupdate 2.6; week 34 t/m 37

Daar ben ik weer met een nieuwe update over de afgelopen zwangerschapsweken! We besloten mijn verlof meteen goed in te luiden met de Efteling, kregen een echo, werd ik onwijs verrast tijdens mijn babyshower en nog wat meer. Lees je mee?

Week 34
Pfoe, ze is echt ZO DRUK! Ik vind het heel gezellig hoor, maar soms is het ook best vermoeiend. Er zijn dagen dat ik haar echt continu voel; billetjes die schuiven, ledematen die trappen in mijn zij, drukkend gevoel in mijn rib. Haha.
Tevens merk ik nu dat ik echt snel buiten adem ben. Als ik Kyra een verhaaltje voorlees, moet ik zo wat naar adem happen.. Heel typisch. Ook heb ik het idee dat het eind van deze week de baby wat meer aan het indalen is; ik had een nacht elk uur harde buiken en de dag erop wat menstruatiekrampen.
Met 36 weken heb ik een echo, dus hopelijk kunnen we dan ook zien dat ze ingedaald is.
Week 35
Whoop! Verlof! Ik had officieel nog een slaapdienst staan, maar een hele tijd terug al die dienst weggegeven aan een collega.
Mijn verlof begint met een afspraak bij de verloskundige, waar alles goed was.
De dag erna zijn we lekker nog even met z’n 3tjes naar de Efteling gegaan, inclusief een overnachting. Het ging allemaal wat langzamer, met zo’n grote buik wandelen, maar we hebben enorm genoten. Ik lag wel bijna op het zelfde tijdstip als Kyra in bed in de hotelkamer, hihi… De volgende dag nog een keer de leukste attracties gepakt en toen zijn we naar huis gegaan. Kyra en wij ook hebben enorm genoten!
Week 36
De eerste volledige week ‘thuis’. Ik heb gewoon lekker tijd doorgebracht met Kyra – Samen nog wat tijd doorgebracht op het babykamertje, gespeeld, erop uit. Zoveel mogelijk qualitytime pakken, nu het nog kan.
Tevens werden de klossen onder mijn bed gezet door Justin + schoonbroer.. Dat is wel even wennen, wat een hoogte!
Ook hadden we onze liggingsecho en werd er ook gekeken naar de groei. Ze lag mooi naar beneden en qua groei lijkt ze wat voor te liggen op Kyra! We krijgen denk ik een grotere baby.. Heel wat anders dan er eerst werd gezegd dus; weer voor niks druk gemaakt.
We gingen zondag naar de stad, maar dat was niet zomaar…. Mijn babyshower was gepland! Ik werd overvallen door vriendinnen en familieleden. We gingen high-tea-en in het cafe waar wij heel vaak komen in Nijmegen. Het was erg gezellig en ik had het totaal niet (meer) verwacht dat er iets nog ging gebeuren. Ik ben flink verwend met een mooie maxi-cosi-voetenzak van Meyco, een massage bon, een jurkje en ook erg leuk: een boekje met wat iedereen voorspelt.
Week 37
Hoe dichter ik bij die 40 weken aan kom, hoe ongeduldiger ik word. Zeker nu ik ook meer harde buiken krijg en soms zelf wat menstruatie-achtige krampen…
Ik besloot deze week mijn acryl-nagels te laten verwijderen, omdat ik niet weet wanneer ik Ć¼berhaupt weer naar een salon kan en wil… Dat is wel weer erg kaal.
Ook staat de tas nu echt klaar, is onze co-sleeper opgemaakt (smelt) en zijn we er mentaal ook helemaal klaar voor.
Kyra en ik zijn dagelijks samen, doen leuke dingen, spelen veel en besloten ook weer te gaan peuter-zwemmen. Daar geniet ze enorm van. Tevens vierden we Justin’s verjaardag deze week…

Dat waren de afgelopen weken! Ik ben zo benieuwd hoe lang we nog moeten wachten. Ik hoop dat ze eerder komt, maar ja. We hebben het niet voor het zeggen;). Ze komt wanneer ze er klaar voor is!

Tot de volgende update!

Leonie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.