Mamashowt: Verlof in foto’s #6

Verlofinfoto's
Toch nog een deel 6 vandaag van ‘verlof in foto’s! Ik had niet gedacht dat ik deze nog zou maken, want ik had echt gehoopt en in mijn hoofd dat onze kleine meid zich eerder zou laten zien (maar dat weten jullie inmiddels).
Ik heb besloten het niet meer per dag in te delen, maar gewoon random foto’s te laten zien van afgelopen week. Dit omdat ik niet zoveel meer uitvoer (haha) en ik dus ook per dag niet zoveel foto’s maak; bijna elke dag ziet er hetzelfde uit namelijk. Toch benieuwd? Klik dan verder!

IMG_6177

Pfoe, wat was het warm het begin van de week! Zelfs zo heet dat we besloten boven, met het raam open en de ventilator aan, Homeland te kijken, in plaats van beneden. Het was beneden namelijk 26 graden en ik had ’t niet meer, haha.

IMG_6180
Deze week heb ik ook weer wat aandacht geschonken aan mijn scrapbook. Ik zou het zo zonde vinden als ik ’t niet afkrijg, want denk dat ik er niet zoveel meer aan ga doen als ik eenmaal ben bevallen. Het resultaat tot nu toe mag er zeker wezen; het wordt echt leuke herinnering aan deze zwangerschap!

IMG_6181

Best handig, zo’n buiktafeltje;)

IMG_6187

Ik ben echt gek op (zomer)fruit! Wilde perziken, kersen, aardbeien, mandarijntjes, frambozen: mij maak je er echt gelukkig mee (en de baby vast ook).

IMG_6188

Mijn bh’s zitten allemaal niet meer en loop al een tijdje te klooien. Ik besloot daarom maar eens een bezoekje te brengen aan de Hunkemöller en nam een bh mee die nu wel goed en fijn zit. Ben benieuwd voor hoe lang, maar goed..;)

IMG_6217

Op de laatste ‘zomerse dag’ van de week besloot ik nog even lekker te lezen in mijn relax-stoel in de tuin.

IMG_6220

En aten mijn vriend en ik samen een watermeloen op; yumm!

IMG_6234

Mijn gelnagellak zat er inmiddels al een behoorlijke tijd op en ik vond de uitgroei niet meer mooi. Nagels helemaal kort geveild (toch wel handig als de baby er straks is) en de lak verwijderd; zo wennen nu!
IMG_6248
Ik probeer nog zoveel mogelijk te wandelen voor een beetje beweging. Dat vind Luna ook geen probleem natuurlijk.

IMG_6262

Gisteravond besloten we lekker pannenkoeken te eten en daarna naar de bios te gaan. Echt jeugdsentiment, want we gingen naar de film GVR (ik plaatste een hele mooie selfie op Instagram)!

Dat was mijn week in een notendop. Zoals ik al zei, niet heel bijzonder, haha. Maar ik hoop toch dat jullie ’t leuk vonden om te zien!

Liefs,

Leonie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.